Zoom Inloggen

Direct inloggen bij ZoomHet Amerikaanse bedrijf Zoom zag in 2011 het levenslicht. Een team van slimme koppen in Californië had het idee om een platform te ontwikkelen waarop men met elkaar zou kunnen videobellen, vergaderen en chatten. Het resultaat van dit idee is uiteindelijk Zoom geworden; één van de populairste softwaresystemen voor online bellen, online chatten en online vergaderen.

Zoom Meeting inloggen

Om aan een Zoom Meeting deel te kunnen nemen, moet je eerst een uitnodiging voor de meeting krijgen. Deze uitnodiging krijg je van bijvoorbeeld je school, een collega of een klant. Vervolgens kun je dit stappenplan volgen:

  • Stap 1: klik op de link van de uitnodiging voor de Zoom meeting.
  • Stap 2: vul je e-mailadres en je wachtwoord in.
  • Stap 3: neem deel aan de Zoom meeting.

Je kunt ook deelnemen zonder in te loggen. Klik hiervoor op ‘Join a Meeting’ en vul de bijbehorende code in.

Hoe je precies aan de Zoom meeting deelneemt, is afhankelijk van je wensen. Je kunt namelijk Zoom in je browser gebruiken, terwijl je dit programma ook op je pc of laptop kunt installeren. Ook is het mogelijk om de Zoom app op je smartphone of tablet te installeren.

Zoom inloggen Nederlands

Om van Zoom gebruik te kunnen maken, moet je naar de website zoom.us gaan. Deze website laat al zien dat er géén Nederlandse website van Zoom bestaat. Het is dan ook niet mogelijk om op een Nederlandse website bij Zoom in te loggen. Je hebt altijd met de Engelse taal te maken.