Twinfield Inloggen

Direct inloggen bij Twinfield

Twinfield inloggen

Twinfield is de grootste Europese webdienst voor online boekhouden. Het bedrijf helpt onder andere administratiekantoren en accountants met hun online boekhouding. Maar ook als ondernemer kun je bij Twinfield terecht. Dit doen ze voor zowel kleine als grote organisaties. Bij Twinfield kun je kiezen voor verschillende abonnementen. Deze zijn online af te sluiten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een complete boekhouding, basis boekhouden of voor uren schrijven, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Boekhoudprogramma Twinfield

Met het boekhoudprogramma heb je al je gegevens in de cloud. Het voordeel is dat je overal en altijd toegang hebt tot al je financiële gegevens. Het enige wat je nodig hebt is een internetbrowser. Hierbij maakt het niet uit welke internetbrowser je gebruikt. Twinfield Online Boekhouden draait namelijk op alle browsers en besturingssystemen, zoals OS en Windows. Verder is er geen installatie en updates van de boekhoudpakketten nodig. Daarnaast is het Twinfield programma met ongeveer elke bestaande bedrijfsapplicatie te koppelen en te integreren door middel van Webservices. Met meer dan 300 partners in diverse branches is er vrijwel altijd wel een koppeling te realiseren.

Proefabonnement

Twijfel je nog over een abonnement? Bij Twinfield kun je 30 dagen gratis proberen. Dit kan op de volgende wijze:

 • Ga naar de volgende link: https://www.twinfield.nl/boekhoudprogramma-accountant
 • Scrol naar onderen, totdat je een invulformulier ziet. Vul hier je gegevens in: voor- en achternaam, bedrijfsnaam, aantal medewerkers, e-mail en telefoonnummer.
 • Klik vervolgens op de groene knop met ‘start nu’.

Inloggen bij Twinfield

Wanneer je een abonnement hebt afgesloten bij Twinfield, krijg je inloggegevens toegewezen. Hiermee kun je inloggen op Twinfield. Doe dit je als volgt:

 • Ga naar de website van Twinfield: Twinfield.nl.
 • Boven in de witte balk zie je een klein slotje met ‘inloggen’. Je wordt doorgestuurd naar de inlogpagina.
 • Vul hier je gegevens in: gebruiker, wachtwoord en de omgeving waarin je wilt inloggen. Dit is afhankelijk van het abonnement dat je hebt afgesloten.
 • Twinfield maakt gebruik van de SMS Secure login. Dit betekent dat je – naast een wachtwoord – bij elke inlogpoging een sms krijgt. Hierin staat een unieke eenmalige toegangscode. Deze is eenmalig te gebruiken. Gebruik de code om in te kunnen loggen.

Opzeggen abonnement bij Twinfield

Het kan zijn dat jij je abonnement bij Twinfield wilt beëindigen. Dit kan op de volgende manier:

 • Ga naar de volgende link: https://www.twinfield.nl/abonnement-opzeggen
 • Het formulier moet je invullen. Dit wordt gedaan in drie stappen.
 • In het eerste veld vul jij je bedrijfsgegevens in, waaronder voornaam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mail en debiteurnummer.
 • Klik op ‘volgende stap’ en volg de stappen op het scherm. Zorg dat alle gegevens correct worden ingevuld en verstuur uiteindelijk het formulier om je abonnement op te zeggen.