Klarna inloggen

Direct inloggen bij Klarna

Klarna

Klarna is afkomstig uit Zweden en richt zich op het achteraf online betalen. Hierbij biedt Klarna verschillende diensten aan waaronder ‘Klarna Smooth’ waarbij je als consument kunt kiezen om direct te betalen of juist achteraf. Op het gebied van online achteraf betalen is Klarna marktleider. Het bedrijf is actief in vele landen waaronder Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Noorwegen en uiteraard in haar thuisland Zweden.

Wat is Klarna?

Als klant kun je online kiezen voor deze betaalmethode. Er vindt altijd een controle plaats waarbij er gekeken wordt of je als klant wel kredietwaardig bent om klant te mogen worden bij Klarna. Op het moment dat dit het geval is word je toegelaten als klant en kun je gebruik maken van de diensten van Klarna. Als je na registratie een online aankoop doet, kun je kiezen voor de opties ‘betaal nu’ of ‘betaal later’. Wil je direct afrekenen dan kun je dit uiteraard ook altijd doen. Wil je later afrekenen dan kan dit dus ook met Klarna. Je krijgt in dit geval dan twee weken betalingstermijn, binnen deze termijn moet de factuur dan betaald worden. Handig voor bijvoorbeeld studenten die soms even geen geld hebben maar wel nieuwe kleding willen kopen. Het is zelfs mogelijk om gespreid te betalen via Klarna. Het in delen betalen is voor mensen aantrekkelijk om zo een dure aankoop wel aan te kunnen schaffen, maar wel in delen te mogen betalen. Bijvoorbeeld die mooie jurk voor de kerst die net even te duur is om in één keer te kunnen betalen.

Automatische herkenning en goede service

Als je als klant van Klarna online gaat shoppen kan het systeem zien dat jij klant bent van Klarna en krijg je bij het betalen automatisch de opties voorgeschoteld die horen bij Klarna. Dat is wel zo fijn om zo te kunnen shoppen. Zelfs jouw favoriete betaalmethodiek wordt voorgesteld als je iets online wilt gaan betalen. Of in dit geval, misschien liever graag later wilt gaan betalen. Op deze wijze betalen kan overigens ook via je mobiele telefoon. Als er vragen zijn over Klarna is de servicedesk van Klarna beschikbaar om deze adequaat te beantwoorden.

Registreren bij Klarna

Als je klant wilt worden bij Klarna dan kan dit door op de volgende link te klikken: https://www.klarna.com/nl/ Vervolgens voer je hier jouw gegevens in en je krijgt vervolgens een mail binnen op het mailadres die je even ervoor hebt aangegeven. Door hierop te klikken activeer je jouw account en kun je beschikken over Klarna.

Inloggen Klarna.com

Als je nu teruggaat naar de website van Klarna via www.klarna.com/nl kun je weer op inloggen klikken en zit je direct in het systeem. Nu kun je onder andere zien wat je allemaal online hebt gekocht en wat er nog betaald moet worden. Zodra je deze link in jouw mailbox hebt geactiveerd en je de keer erna weer inlogt op de site van Klarna en je rechts bovenin inlogt, hoef je dus niet meer in te loggen en kun je direct door naar jouw persoonlijke gegevens.