VGZ Inloggen

Direct inloggen bij VGZVGZ is één van de grootste zorgverzekeraars van ons land. Deze partij heeft, net zoals andere zorgverzekeraars, geen winstoogmerk. Ondertussen heeft deze verzekeraar ruim 4 miljoen verzekerden, waardoor het met recht als één van de grootste zorgverzekeraars in ons land bestempeld kan worden.

Mijn VGZ inloggen

Met je Mijn VGZ account regel je alles met betrekking tot je zorg. Je kunt je polis inzien, je kunt je zorgverbruik checken en je kunt facturen downloaden. Ook is het via Mijn VGZ mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice van deze zorgverzekeraar.

Om bij Mijn VGZ in te loggen, hoef je slechts een stappen te doorlopen:

  • Stap 1: ga naar de website vgz.nl.
  • Stap 2: klik rechtsboven op de tekst ‘Mijn VGZ’ en vervolgens op de blauwe button ‘Mijn VGZ’
  • Stap 3: je hebt nu twee mogelijkheden om in te loggen. Zo kun je met DigiD inloggen, maar ook met de VGZ app. Kies de gewenste inlogoptie en doorloop de inlogstappen.

Om met de VGZ app in te kunnen loggen, moet je deze app eerst downloaden. Deze app is makkelijk te downloaden op je smartphone of tablet.

VGZ inloggen DigiD

Als je liever met je DigiD inlogt, kies je bij stap 3 voor ‘Inloggen met DigiD’. Je kunt vervolgens inloggen met de DigiD app, met een sms-controle of met je identiteitskaart. Nadat je ingelogd bij DigiD bent, word je direct doorgestuurd naar de Mijn VGZ omgeving. In deze omgeving regel je alles met betrekking tot je zorgverzekering.