RegioBank Inloggen

Direct inloggen bij RegioBank

Internet Bankieren RegioBank

Heeft u een RegioBank Internet Bankieren account en wilt u direct inloggen bij RegioBank? Wij helpen u verder. Via RegioBank Internet Bankieren kunt u heel eenvoudig online uw bankzaken regelen en beheren. Dit houdt in dat u online uw saldo kunt checken en dat u op een veilige manier een bedrag kunt overboeken naar een andere rekeninghouder. U heeft op deze manier een goed overzicht van al uw bankzaken.

Regiobank instellen

Om in te loggen bij uw rekening dient u naar de website van RegioBank te gaan. Rechts in beeld ziet u een langwerpige rode knop met de tekst ‘Inloggen Internet Bankieren’. Nadat u op deze knop heeft gedrukt zal u terechtkomen bij het inlogscherm van Internet Bankieren. U kunt kiezen uit twee manieren van inloggen. Voor elke manier zijn er verschillende gegevens nodig. Rechts in beeld ziet u de tekst ‘Snel naar’ met daaronder verschillende opties. Klik op de knop ‘Aanvragen Internet Bankieren’ wanneer u nog geen account heeft en u dit wel graag zou willen. U krijgt nu een pagina te zien met allerlei informatie.

RegioBank login

Om in te kunnen loggen bij RegioBank Internet Bankieren kunt u er voor kiezen om in te loggen met uw Digipas nummer of met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord. Wanneer u nog geen Internet Bankieren heeft dan kunt u dit in een aantal snelle stappen aanvragen. Als u nog geen rekening heeft bij RegioBank dan dient u eerst een rekening te openen alvorens u gebruik kunt gaan maken van Internet Bankieren van RegioBank.