Mijn Belastingdienst Inloggen

Direct inloggen bij Mijn Belastingdienst

Mijn Belastingdienst

Heeft u een Mijn Belastingdienst account en bent u van plan in te loggen bij Mijn Belastingdienst? Wij helpen u verder. Via Mijn Belastingdienst kunt u heel eenvoudig uw belastingaangifte doen, uw aangifte wijzigen en versturen of uw aangifte nogmaals bekijken. Via Mijn Belastingdienst ontvangt u ook digitale post en kunt u veel informatie vinden.

Mijn Belastingdienst instellen

Door naar de website te gaan van de Belastingdienst zult u kunnen inloggen bij Mijn Belastingdienst. Op de website van de Belastingdienst ziet u bovenaan een blauwe balk. Helemaal rechts staat een knop met de tekst ‘Inloggen’. U dient op deze knop te klikken waarna u kunt kiezen uit verschillende opties. Klik op de knop Mijn Belastingdienst, waarna u terecht zult komen bij een ander scherm. Klik nu op de tekst ‘Inloggen’ en klik vervolgens op ‘Inloggen met DigiD’. U dient nu uw DigiD gebruikersnaam en uw wachtwoord in te vullen. Als u geen DigiD heeft dan dient u te klikken op de knop ‘Nog geen DigiD? Vraag uw DigiD aan’.

Mijn Belastingdienst Inloggen

Voor het inloggen bij Mijn Belastingdienst heeft u een DigiD account nodig met bijbehorende gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer u geen DigiD heeft dan moet u deze eerst aanvragen. Hiervoor moet u onder andere uw burgerservicenummer invullen en andere persoonsgegevens. U dient vele verschillende stappen te doorlopen. Hierna is uw DigiD aangemaakt en kunt u inloggen bij Mijn Belastingdienst. U heeft een DigiD nodig omdat deze goed beveiligd is en u dus de enige bent die uw gegevens kunt inzien.