Mijn NLE Inloggen

Inloggen bij NLE

Veilig inloggen bij Mijn NLE

Heeft u één van bovenstaande link aangeklikt? Controleer altijd of de url in de browser begint met NLE, zoals op onderstaande afbeelding te zien is. Zo weet u zeker dat u op de officiële website van NLE bent.

Mijn NLE

U bent klant van Mijn NLE account en wilt weten hoe u moet inloggen bij Mijn NLE. Dat is allesbehalve moeilijk dankzij onze tips. Via Mijn NLE kunt u heel gemakkelijk uw verbruiksoverzicht inzien, evenals het verwachte verbruik. U kunt ook uw persoonlijke gegevens inzien en wijzigen en u kunt uw contract op elk gewenst moment bekijken. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week inloggen bij Mijn NLE, zodat u altijd bij uw gegevens kunt.

Mijn NLE instellen

Voor het inloggen dient u de website van NLE te bezoeken. U ziet in de rechterbovenhoek een knop met de tekst ‘Mijn NLE’. Wanneer u hierop klikt komt u terecht bij het inlogscherm en kunt u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord in vullen. Hierna klikt u op de knop ‘Inloggen’ en zult u terechtkomen bij uw persoonlijke Mijn NLE. Wanneer u nog geen account heeft dan kunt u er een aanmaken met behulp van de gegevens die u heeft ontvangen van NLE. U kunt zich uiteraard alleen aanmelden wanneer u klant bent bij NLE.

Mijn NLE Inloggen

Om in te kunnen loggen bij Mijn NLE heeft u niet meer nodig dan alleen uw gebruikersnaam en uw wachtwoord nodig. Wanneer u voor het eerst inlogt dient u de gebruikersnaam te gebruiken die in het bericht staat dat u van NLE heeft ontvangen. Het is mogelijk om deze gebruikersnaam na het inloggen te wijzigen. Wanneer u een nieuwe klant bent en u zich wilt registeren dan zult u meerdere gegevens nodig hebben, waaronder uw klantnummer en een aantal persoonlijke gegevens.