Mijn UWV Inloggen

Direct inloggen bij Mijn UWV

Mijn UWV

Met uw UWV account kunt u eenvoudig inloggen bij Mijn UWV? U leest hier hoe u dat gemakkelijk doet. Via Mijn UWV kunt u al uw gegevens bekijken en eventueel wijzigen. U kunt bijvoorbeeld een uitkering aanvragen, een voorziening aanvragen, uzelf ziek of beter melden en uw documenten bekijken. Uiteraard kunt u met Mijn UWV ook uw WW-aanvraag volgen.

Mijn UWV werkmap

Voor het inloggen moet u de website van het UWV bezoeken. U zult rechtsboven in beeld een groot groen blok zien met daarin de tekst ‘Inloggen’. U zult nu naar een ander scherm worden doorgestuurd. Links in beeld van dit nieuwe scherm ziet u de knop ‘Inloggen Mijn UWV’. Na het klikken op deze knop zult u terechtkomen bij het inlogscherm. U dient uw DigiD gebruikersnaam en uw DigiD wachtwoord in te vullen waarna u klikt op de knop ‘Inloggen’. Mocht u nog geen DigiD account hebben dan kunt u klikken op de knop ‘Nog geen DigiD? Vraag uw DigiD aan’. U zult worden doorverwezen naar de pagina waarop u uw DigiD aan kunt vragen.

Mijn UWV Login

U kunt inloggen bij UWV met uw DigiD account. Om in te loggen met dit DigiD account zijn zowel uw gebruikersnaam als uw wachtwoord vereist. Wanneer u nog geen DigiD heeft dan moet u deze eerst aanvragen alvorens u kunt inloggen bij Mijn UWV. Voor het aanmaken van een DigiD heeft u veel persoonlijke gegevens nodig, waaronder uw burgerservicenummer. Vervolgens dient u meerdere stappen te doorlopen om uw aanmelden te voltooien.