CZ Inloggen

Direct inloggen bij CZCZ werd in 1930 opgericht en is sindsdien één van grootste zorgverzekeraars van ons land geworden. CZ heet officieel OWM CZ Groep Zorgverzekeraar ua en is van origine een niet op winst gerichte waarborgmaatschappij. Op de website van CZ valt te lezen dat men meer dan 3,8 miljoen verzekerden vertegenwoordigd.

Mijn CZ inloggen

Bij CZ kun je via het online portal alles regelen met betrekking tot je zorg. Zo kun je een declaratie indienen, je polis bekijken en zorgkosten bekijken. Om bij CZ in te loggen, kun je onderstaand stappenplan opvolgen:

  • Stap 1: ga naar de website mijn.cz.nl toe. Dit is een aparte website van CZ waarop het online klantenportal te vinden is.
  • Stap 2: klik nu op de rode button ‘Nu inloggen’.
  • Stap 3: je kunt nu direct met je DigiD inloggen. Klik hiervoor op de oranje button ‘Inloggen met DigiD’
  • Stap 4: je wordt nu doorverwezen naar de website van DigiD, waarbij je een keuze kunt maken tussen inloggen met de DigiD app, een sms-controle of een identiteitskaart.
  • Stap 5: doorloop het inlogproces bij DigiD en je wordt automatisch doorgestuurd naar het online portal van CZ.

CZ inloggen DigiD

Bij CZ met DigiD inloggen is snel, gemakkelijk en veilig. Bovendien hoef je hierdoor geen speciale inloggegevens bij CZ aan te maken. Je kunt voor Mijn CZ altijd je inloggegevens van DigiD gebruiken. Een andere optie is om bij CZ in te loggen met EU-login. Dit is een speciaal inlogsysteem voor onder meer België, Duitsland en Spanje. Als Nederlander kun je het beste gebruik maken van DigiD.