Triodos Inloggen

Direct inloggen bij TriodosDe Triodos Bank is een Nederlandse bank met in meerdere Europese landen filialen. Deze bank onderscheidt zich op het vlak een prima service en duurzaamheid. In meerdere tests, bijvoorbeeld van de Consumentenbond, komt Triodos regelmatig als één van de betere banken naar voren. Bij deze bank kun je niet alleen terecht voor een bankrekening, maar ook om te sparen, te beleggen of een hypotheek af te sluiten.

Triodos Bank inloggen

Bij Triodos is het uiteraard mogelijk om internet te bankieren. Dit houdt concreet in dat je al je bankzaken online kunt regelen, bijvoorbeeld vanaf je pc of je smartphone. Als je vanaf je pc je bankzaken wilt regelen, doe je dit als volgt:

  • Stap 1: ga naar de website Triodos.nl.
  • Stap 2: klik rechtsboven op ‘Inloggen’.
  • Stap 3: kies voor één van de drie inlogmogelijkheden. Je kunt inloggen met Identifier, inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord of inloggen met app.
  • Stap 4: nadat je de gewenste inlogmogelijkheid gekozen hebt, hoef je alleen nog maar de stappen te doorlopen. Je komt vervolgens in de online omgeving uit waarin je kunt internetbankieren.

Triodos inloggen met app

Als klant bij Triodos is het aan te raden om de Triodos app te downloaden. Met deze app regel je niet alleen snel je bankzaken, maar log je ook nog makkelijker in. Om op je pc in te loggen, hoef je alleen maar met de app de QR code te scannen.

In zowel de Apple App Store als de Google Play Store is Triodos Bank app te vinden.