Mijn Online.nl Inloggen

Direct inloggen bij MijnOnline.nl

Mijn Online.nl

Heeft u een Mijn Online account en wilt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunnen inloggen bij Mijn Online? In dit artikel leest u hoe u dat precies doet. U kunt Mijn Online.nl gebruiken voor het beheren van uw gegevens of voor het wijzigen van uw abonnement. Zo kunt u bijvoorbeeld uw facturen bekijken, uw persoonlijke gegevens wijzigen of informatie opzoeken over uw huidige abonnement. Omdat u automatisch doorverwezen wordt naar de juiste inlogpagina hoeft u niet te zoeken naar de juiste pagina. Dit maakt Mijn Online.nl erg handig in gebruik.

Mijn Online.nl instellen
Voor het inloggen bij uw Mijn Online.nl account moet u naar de website gaan van Online. U dient vervolgens te klikken op de knop Mijn Online.nl die rechtsboven in beeld te zien is. Door te klikken op deze knop zult u doorverwezen worden naar een andere pagina. U dient nu uw klantnummer in te vullen waarna u automatisch doorverwezen wordt naar de juiste inlogpagina. Om in te loggen heeft u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord nodig. U kunt na het invullen van deze gegevens klikken op de knop ‘Inloggen’. U kunt zich alleen registreren wanneer u klant bent bij Online.nl.

MijnOnline.nl Login

Voor het inloggen bij Mijn Online heeft u slechts uw gebruikersnaam en uw wachtwoord nodig. Wanneer u zich wilt registeren voor een nieuw account dan heeft u verschillende gegevens nodig. U heeft bijvoorbeeld uw klantnummer nodig, uw persoonlijke gegevens en gegevens over uw abonnement. Uw klantnummer kunt u vinden in e-mail van Online.nl of op brieven en facturen. Zodra de registratie is voltooid zult u uw nieuwe account kunnen gaan gebruiken.