DEGIRO Inloggen

Direct inloggen bij DEGIRODEGIRO is één van de populairste online brokers van dit moment. Bij deze broker kun je in aandelen handelen, kun je in ETF’s handelen, kun je in digitale valuta handelen en kun je in andere financiële producten handelen. Dit doe je op een gemakkelijke manier, onder meer doordat DEGIRO een volledig Nederlands bedrijf is. De website van DEGIRO is daardoor ook volledig in het Nederlands.

DEGIRO NL inloggen

Om bij DEGIRO in te kunnen loggen, moet je eerst een account aanmaken. Dit doe je door naar de website te gaan en op ‘Open een rekening’ te klikken. Vervolgens selecteer je in welk land je woonachtig bent en vul je je e-mailadres en gebruikersnaam in. Je krijgt vervolgens in je mailbox een mailtje, waarin een link te vinden is. Met die verificatielink kun je je account verifiëren, waarna je nog meer gegevens in moet vullen en aan moet leveren.

Vervolgens log je snel in:

  • Stap 1: ga naar de website degiro.nl.
  • Stap 2: klik rechtsboven op Inloggen.
  • Stap 3: vul nu je gebruikers en wachtwoord in. Klik vervolgens op de blauwe knop ‘Inloggen’.
  • Stap 4: je bent nu ingelogd, waarna je direct kunt starten met handelen.

Inloggen degiro.nl

Om bij DEGIRO in te kunnen loggen, moet je eerst een account aanmaken. Bij het aanmaken van een account moet je onder meer selfies maken en een kopie van je paspoort/ID opsturen. Dit komt puur door de wet- en regelgeving waar DEGIRO zich aan moet houden.