Mijn Zalando Inloggen

Direct inloggen bij Mijn Zalando

Mijn Zalando

Zalando is een webshop voor kleding, schoenen en modeaccessoires. Voordat je een bestelling kunt plaatsen, zal jij je eerst moeten registeren. Je geeft je persoonlijke gegevens op en je bestelling wordt thuisgestuurd. De volgende keer – bij het plaatsen van een bestelling – kun je weer inloggen bij Mijn Zalando. Je hoeft dan niet weer je adresgegevens in te voeren. Bovendien kun jij je laatste bestellingen en instructies inzien voor het terugsturen van een artikel en je persoonlijke verlanglijstje inzien of juist opslaan.

Inloggen bij je Mijn Zalando account

Om in te loggen bij je persoonlijke account van Zalando ga je naar www.zalando.nl. Je komt op de website van Zalando terecht:

  • Rechtsboven zie je een aantal icoontjes staan. Klik op het poppetje met daaronder ‘inloggen’.
  • Er verschijnt een pop-upscherm waar je kunt inloggen.
  • Vervolgens kun je inloggen met je e-mailadres en bijbehorend wachtwoord. Vul deze in.
  • Als je aangemeld wilt blijven, klik je op het hokje voor ‘aangemeld blijven’. De volgende keer hoef jij niet weer al je persoonlijke gegevens in te voeren. Niet aangemeld blijven? Vink deze dan uit.
  • Klik rechtsonder op de oranje knop met ‘inloggen’.
  • Vanaf nu ben je ingelogd en kun je bestellingen en dergelijke plaatsen.

Door middel van de volgende scherm ga je direct naar de inlogpagina van Zalando: https://www.zalando.nl/login/. Vervolgens kun je de eerder beschreven stappen volgen en je inloggegevens invoeren om in te loggen.