Univé Inloggen

Direct inloggen bij Univé

Univé login

Univé is een verzekeraar, waar je diverse verzekeringen bij af kunt sluiten. Denk aan zorgverzekeringen, autoverzekeringen, reisverzekeringen en opstalverzekeringen. Om je gegevens omtrent de verzekering in te zien, zal je in moeten loggen bij mijn Univé. Afhankelijk van het soort verzekering dat je hebt, log je in.

Inloggen Univé

Om in te loggen dien je naar de website van de verzekeraar te gaan:

  • Ga naar unive.nl.
  • Klik rechtsboven op het icoontje van een poppetje met daaronder ‘Mijn Univé’. Je wordt doorgestuurd naar de inlogpagina.
  • Hier heb je twee verschillende opties voor inloggen. Heb je een zorgverzekering? Dan moet je inloggen met DigiD. Dit doe je aan de rechterkant van het scherm. Klik op ‘inloggen met uw DigiD’. Hier moet je vervolgens je DigiD gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Vervolgens klik je op ‘Inloggen’.
  • Heb je een andere verzekering bij Univé? Log dan in onder ‘Mijn verzekeringen’. Vul je e-mailadres en het wachtwoord voor je Univé account in. Geef vervolgens aan of je e-mailadres onthouden moet worden. Deze hoef je de volgende keer dan niet weer in te voeren. Wel dien jij je wachtwoord weer in te vullen. Klik vervolgens op ‘Inloggen’ en je wordt aangemeld.
  • Heb je net een verzekering afgesloten en nog geen account? Klik dan op de inlogpagina op ‘Nog geen account? Meld u aan’. Houd je klantnummer bij de hand. Deze moet je invullen om een account aan te maken. Verder moet jij je geboortedatum, postcode, e-mailadres en wachtwoord invoeren. Klik vervolgens op ‘Mijn account aanmaken’.