Bitvavo Inloggen

Direct inloggen bij BitvavoBitvavo is een online exchange waarbij je crypto kunt kopen, kunt bewaren en kunt verkopen. Deze exchange is volledig Nederlands en werd in 2018 opgericht. Vanaf dat moment is het onwijs hard gegaan met deze exchange; Bitvavo is uitgegroeid tot één van de grootste en populairste crypto-exchanges van ons land.

Bitvavo.com inloggen

Om bij Bitvavo in te kunnen loggen, moet je eerst een account aanmaken. Het aanmaken van je account doe je via de website bitvavo.com/nl, waarbij je tal van persoonsgegevens in moet vullen. Ook is het conform de wet verplicht om een kopie van je paspoort of ID te uploaden.

Vervolgens kun je dit stappenplan gebruiken om in te loggen:

  • Stap 1: ga naar de website bitvavo.com/nl.
  • Stap 2: klik rechtsboven op ‘login’.
  • Stap 3: vul je e-mailadres en wachtwoord in.
  • Stap 3a: als je van 2FA gebruik maakt, moet je bij deze stap ook direct de toegestuurde code invullen.

Het advies is om bij Bitvavo gebruik te maken van twee-factorauthenticatie. Dit maakt het handelen in crypto een stuk veiliger.

Overigens kun je ook via de app van Bitvavo inloggen. Als je in deze app eenmaal ingelogd bent, ontgrendel je de app in de toekomst met bijvoorbeeld Face ID. Je kunt echter ook een speciale inlogcode voor de Bitvavo app instellen.

Bitvavo inloggen lukt niet

Als je niet in kunt loggen bij Bitvavo, kun je als eerste op ‘Reset Password’ klikken. Verander je wachtwoord en check of je dan wel in kunt loggen. Mocht het dan alsnog niet lukken, is het zaak om contact op te nemen met de klantenservice van Bitvavo.