Bitvavo Inloggen

Direct inloggen bij Bitvavo

Bitvavo Inloggen
Bitvavo is een online exchange waarbij u crypto kunt kopen, kunt bewaren en kunt verkopen. Deze exchange is volledig Nederlands en werd in 2018 opgericht. Vanaf dat moment is het onwijs hard gegaan met deze exchange; Bitvavo is uitgegroeid tot één van de grootste en populairste crypto-exchanges van ons land.

Bitvavo.com inloggen

Om bij Bitvavo in te kunnen loggen, moet u eerst een account aanmaken. Het aanmaken van uw account doet u via de website bitvavo.com/nl, waarbij u tal van persoonsgegevens in moet vullen. Ook is het conform de wet verplicht om een kopie van uw paspoort of ID te uploaden.

Vervolgens kunt u dit stappenplan gebruiken om in te loggen:

  • Stap 1: ga naar de website bitvavo.com/nl.
  • Stap 2: klik rechtsboven op ‘login’.
  • Stap 3: vul uw e-mailadres en wachtwoord in.
  • Stap 3a: als u van 2FA gebruik maakt, moet u bij deze stap ook direct de toegestuurde code invullen.

Het advies is om bij Bitvavo gebruik te maken van twee-factorauthenticatie. Dit maakt het handelen in crypto een stuk veiliger.

Overigens kunt u ook via de app van Bitvavo inloggen. Als u in deze app eenmaal ingelogd bent, ontgrendel de app in de toekomst met bijvoorbeeld Face ID. U kunt echter ook een speciale inlogcode voor de Bitvavo app instellen.

Bitvavo inloggen lukt niet

Als u niet in kunt loggen bij Bitvavo, kunt u als eerste op ‘Reset Password’ klikken. Verander uw wachtwoord en check of u dan wel in kunt loggen. Mocht het dan alsnog niet lukken, is het zaak om contact op te nemen met de klantenservice van Bitvavo.