Skype inloggen

Direct inloggen bij Skype

Skype

Skype is een programma van Microsoft waarmee u via het internet kunt bellen met anderen. U kunt via uw computer, laptop, tablet of smartphone gebruik maken van Skype. Met Skype is het daarnaast mogelijk om videogesprekken te voeren door gebruik te maken van een webcam of de camera op uw telefoon.

Direct inloggen bij Skype

Als u in wilt loggen met Skype dan dient u om te beginnen naar de website van Skype te gaan. U zult rechtsboven in beeld een knop zien met daarin de tekst ‘Aanmelden’. Wanneer u hier op klikt zult u kunnen kiezen uit Mijn Account of Skype voor Web gebruiken. Voor het aanmelden dient u uw Skype-naam, e-mailadres of uw telefoonnummer in te voeren waarna u kunt klikken op de knop ‘Aanmelden’. Wanneer u nog geen account heeft dan kunt u klikken op ‘Aanmelden’ waarna u dient te klikken op de knop ‘Nieuw bij Skype? Registeren’. Het is ook mogelijk om een nieuw account aan te maken door te klikken op ‘Nieuw account maken’ die onderaan het inlogscherm verschijnt.

Login Skype

U heeft voor het inloggen bij Skype uw Skype-naam, e-mailadres of uw telefoonnummer nodig. Daarnaast zult u uw wachtwoord in moeten voeren voor u toegang zult krijgen tot uw Skype account. Voor het registeren van een nieuw account heeft u onder andere uw telefoonnummer nodig en een nieuw wachtwoord. Het is ook mogelijk om een account aan te maken door uw e-mailadres te gebruiken. Na het invullen van alle gegevens zal uw account klaar zijn voor gebruik.

Wat moet je nog meer weten

Om gebruik te kunnen maken van Skype dient u eerst Skype te downloaden en te installeren, tegenwoordig kunt u op vrijwel elk toestel Skype aanmaken, downloaden en installeren, ongeacht of het een mobiele telefoon, smartphone, tablet, televisie, laptop, computer, Playstation of Xbox 360 is. Natuurlijk moet u ook een account hebben om in te loggen op Skype, tenslotte wilt u een persoonlijke lijst maken van uw contactpersonen waar alleen u toegang tot heeft. Op het moment dat u Skype op uw toestel hebt gedownload en geïnstalleerd kunt u het programma op uw toestel openen, u zult vervolgens een inlogformulier te zien krijgen waarin u kunt inloggen op uw Skype account.

Om in te kunnen loggen op uw Skype account moet u natuurlijk eerst een Skype account aanmaken, dit doet u via de website van Skype. Als u nog geen Skype account hebt kiest u onderaan voor ‘Maak een account aan’, vervolgens volgt opent Skype op uw computer een pagina met een aanmeldformulier, hier kunt u een nieuw Skype account aanmaken.

Om gebruik te kunnen maken van Skype dient u eerst Skype te downloaden en te installeren, tegenwoordig kunt u op vrijwel elk toestel Skype aanmaken, downloaden en installeren, ongeacht of het een mobiele telefoon, smartphone, tablet, televisie, laptop, computer, Playstation of Xbox 360 is. Natuurlijk moet u ook een account hebben om in te loggen op Skype, tenslotte wilt u een persoonlijke lijst maken van uw contactpersonen waar alleen u toegang tot heeft. Op het moment dat u Skype op uw toestel hebt gedownload en geïnstalleerd kunt u het programma op uw toestel openen, u zult vervolgens een inlogformulier te zien krijgen waarin u kunt inloggen op uw Skype account. Om in te kunnen loggen op uw Skype account moet u natuurlijk eerst een Skype account aanmaken, dit doet u via de website van Skype. Als u nog geen Skype account hebt kiest u onderaan voor ‘Maak een account aan’, vervolgens volgt opent Skype op uw computer een pagina met een aanmeldformulier, hier kunt u een nieuw Skype account aanmaken. Op Skype inloggen kunt u op verschillende manieren, sinds 2013 is het bijvoorbeeld ook mogelijk om op Skype in te loggen via uw oude MSN messenger account, MSN is namelijk door Skype overgenomen en ook alle accounts zijn omgezet naar Skype accounts. Als u al een MSN messenger account hebt kunt u direct op Skype inloggen zonder hiervoor verder stappen te moeten volgen. Om in te kunnen loggen op Skype met uw MSN messenger account kiest u rechts bij alternatieve methodes voor ‘Of meldt u aan bij Microsoft-account’, vervolgens krijgt u een inlogformulier te zien die precies lijkt op het inlogformulier van Hotmail. Vervolgens kunt u dan onderaan ervoor kiezen dat u uw wachtwoord bent vergeten of dat u graag een Microsoft account aan wilt maken. Mocht u toch op een andere manier willen inloggen, dan kiest u voor ‘Aanmelden met een ander account’, op de computer en op de laptop staat dit links onderin in uw Skype scherm.

Op Skype inloggen kan op drie manieren, hierboven hebt u al kunnen lezen hoe u met een MSN messenger account in kunt loggen op Skype, naast het inloggen op Skype met uw MSN messenger account kunt u ook inloggen met een normaal Skype account. Het is goed mogelijk dat u in een ver verleden een keer een Skype account hebt aangemaakt, maar op dit moment het wachtwoord van dat account echt niet meer weet, u kunt er dan voor kiezen om uw wachtwoord door Skype te laten herstellen. Het enige wat u voor het herstellen van uw Skype wachtwoord nodig hebt is het e-mail adres waarop uw Skype account is geregistreerd, u ontvangt vervolgens een beveiligingscode per e-mail waarmee u uw Skype account kunt herstellen. U kunt er ook voor kiezen om direct een nieuw Skype account aan te maken, na het invullen van het formulier voor het registeren van uw Skype account ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw e-mail, vanaf dan kunt u op Skype inloggen met uw zojuist aangemaakte Skype adres.

Als laatste mogelijkheid kunt u op Skype inloggen met uw Facebook account, wederom kunt u hiervoor kiezen in het rechtermenu, in dat geval kiest u namelijk voor ‘Of meld u aan bij Facebook’. Het voordeel van het op Skype inloggen met uw Facebook account is dat u niet opnieuw een wachtwoord hoeft te onthouden voor een nieuw account, u kunt dan namelijk gemakkelijk inloggen met uw Facebook account. Een ander voordeel is dat al uw contactpersonen op Facebook direct zichtbaar zijn in uw Skype profiel waardoor u direct contact met hen op kunt nemen. Skype zal u eenmalig vragen in te loggen met uw Facebook account, daarna kunt u ervoor kiezen Skype automatisch op te starten op het moment dat u uw toestel opstart, daarnaast kunt u er dan ook voor kiezen of Skype u automatisch in moet loggen op het moment dat u uw computer opstart.

Tijdens het inloggen op Skype kunnen zich een aantal fouten voordoen, zo kunt u bijvoorbeeld uw wachtwoord vergeten zijn, in dat geval kunt u uw wachtwoord gemakkelijk herstellen door het formulier van Skype te volgen, kies in dat geval voor de tekst ‘Problemen met aanmelden?’, die boven het veld voor het invoeren van het wachtwoord staat. Daarnaast kan het voorkomen dat Skype een foutmelding geeft dat deze geen verbinding met de server kan maken, in dat geval hebt u waarschijnlijk geen verbinding of geen goede verbinding tot het internet, het netwerk van Skype werkt geheel via het internet en vereist daarom een redelijke internetverbinding. Mocht u andere problemen tegenkomen bij het op Skype inloggen, dan kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk van Skype, deze zullen u vervolgens graag helpen bij het verhelpen van het probleem. Het is ook altijd aan te raden Skype een keer opnieuw te installeren op het moment dat u een foutmelding krijgt bij het opstarten van Skype, hierdoor kan het probleem vaak verholpen zijn. Het de-installeren van Skype kan via het configuratiescherm, vervolgens kunt u dan via de website van Skype opnieuw Skype downloaden en het installatieproces volgen. Is het probleem dan nog steeds niet opgelost en kunt u niets over het probleem vinden op internet? Neem in dat geval contact op met de helpdesk van Skype die uw vraag binnen korte tijd zullen beantwoorden. Natuurlijk is het ook aan te raden de FAQ van Skype een keer door te nemen en te bekijken of uw probleem hier tussen staat.

Skype inloggen met MSN account

Sinds 2013 heeft Microsoft de stekker uit MSN messenger getrokken, om niet alle gebruikers van MSN messenger teleur te stellen heeft Microsoft besloten samen te gaan werken met Skype. De gebruikers die eerder een MSN messenger account hadden werden gedwongen deze om te zetten naar Skype, eerst kregen de gebruikers hier zelf de tijd voor, maar na enkele maanden werden alle accounts automatisch omgezet naar Skype. Vanaf dat moment konden gebruikers van MSN messenger niet langer gebruik maken van MSN messenger en is Skype hiervoor in de plaats gekomen, voor gebruikers met een MSN messenger account is het daarom mogelijk om op Skype in te loggen met een MSN account, zonder hiervoor registratiestappen van Skype te moeten volgen.
Op Skype inloggen met een MSN account is niet moeilijk, op het moment dat u Skype opstart, ongeacht of dit op een mobiele telefoon, smartphone, tablet, computer of laptop is, kunt u kiezen voor verschillende alternatieve methodes om in te loggen op Skype.

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen een nieuw Skype account aan te maken of het wachtwoord van een eerder aangemaakt Skype account te herstellen en dit account verder te gebruiken voor Skype, maar u kunt er ook voor kiezen in te loggen met uw MSN account (ook wel Hotmail account en tegenwoordig Outlook account genoemd). Als u in wilt loggen met uw MSN account op Skype kiest u in het programma in het menu (voor de computer en de laptop) rechts waar de tekst ‘Of meld u aan bij Microsoft-account’. Vervolgens krijgt u een inlogformulier te zien die erg op het inlogformulier van Hotmail lijkt, hier kunt u vervolgens inloggen met uw MSN messenger account om vervolgens gebruik te kunnen maken van Skype. In hetzelfde venster kunt u ook het wachtwoord laten herstellen door Microsoft, voor ondersteuning hierbij kunt u dan ook het best kijken op de website van Microsoft in plaats van Skype, Skype kan u hier namelijk niet bij helpen. Verder kunt u er ook voor kiezen om een nieuw microsoft account aan te maken in hetzelfde venster.

Nadat u voor de eerste keer op Skype inlogt met uw MSN messenger account, zal Skype vragen of u al een ander Skype account hebt. Als u hier aangeeft dat u inderdaad nog een ander Skype account heeft zal Skype voorstellen de twee verschillende accounts samen te voegen tot één account. U staat er natuurlijk geheel vrij in om de twee accounts gescheiden te houden, voor de meeste mensen is het echter makkelijk om alle contactpersonen bij elkaar te houden.

Als u voor de eerste keer met uw MSN messenger account inlogt op Skype zult u zien dat als uw contacten die eerder in uw contactenlijst van MSN stonden ook weer in uw Skype account staan, op het moment dat u voor de eerste keer inlogt op Skype zet Skype namelijk automatisch alle contacten over waardoor u meteen een gesprek kunt starten met uw contactpersonen. Net als bij MSN messenger kunt u uw contactpersonen in verschillende groepen indelen, op deze manier kunt u bij het samenvoegen van een Skype account en een MSN messenger account de twee verschillende groepen alsnog uit elkaar houden. Daarnaast kunt u net als bij MSN messenger uw profielafbeelding wijzigen en uw status updaten. Een andere makkelijke optie van Skype is dat u uw contactpersonen een persoonlijke naam kunt geven, dit is bijvoorbeeld ideaal als u meerdere mensen met dezelfde naam in uw lijst hebt staan. In dat geval kunt u door het wijzigen van de naam een herkenningswoord toevoegen aan de naam van de contactpersoon, zonder dat deze hier zelf een melding van krijgt.

Nadat u bent ingelogd op Skype kunt u direct gebruik maken van de vele verschillende mogelijkheden die Skype u te bieden heeft, vanaf dat moment kunt u gratis met andere gebruikers bellen, videogesprekken starten en natuurlijk chatten.

Skype inloggen met Facebook

In de samenleving van tegenwoordig is social media erg belangrijk en volgens de verwachtingen wordt het in de toekomst alleen nog maar belangrijker. Tegenwoordig kunt u met uw Facebook account al op veel verschillende websites inloggen, hierdoor hoeft u niet bij elke website opnieuw een account te registeren. Ook bij Skype kunt u aanmelden met uw Facebook profiel, hierdoor hoeft u niet alle registratiestappen van Skype te doorlopen om een account aan te maken, daarnaast hoeft u niet nog een wachtwoord te onthouden, tenslotte kunt u gewoon inloggen met het wachtwoord van uw Facebook account.
Het grote voordeel van op Skype inloggen met uw Facebook account is dat u meteen al uw contactpersonen bij de hand hebt, Skype importeert namelijk meteen al uw contactpersonen van Facebook in Skype waardoor u meteen met uw contactpersonen kunt bellen, een videogesprek kunt beginnen of simpelweg kunt chatten.

Op Skype inloggen met Facebook behoort tot de alternatieve methodes voor het op Skype inloggen, op de computer en op de laptop kunt u deze alternatieve methode vinden in het rechtermenu bij de inlogpagina in Skype, vervolgens kunt u daar kiezen voor ‘Of meld u aan bij Facebook’. Skype zal u eenmaal vragen in te loggen op uw Facebook account, u kunt dan vervolgens zelf kiezen of Skype u steeds moet vragen om uw inloggegevens bij het opstarten of dat Skype deze wat u betreft mag onthouden. Daarnaast kunt u daar ook selecteren of Skype bij het opstarten van uw computer of laptop ook opgestart moet worden of dat u dit steeds handmatig wilt doen.

Als u problemen hebt met het inloggen op uw Facebook account, dan kunt u het best contact opnemen met Facebook in plaats van Skype. Skype heeft nog steeds geen toegang tot uw Facebook account en gebruikt deze slechts als middel zodat u zonder registratie in kunt loggen op uw Skype account. Op het moment dat u het wachtwoord van uw Facebook account bent vergeten of een foutmelding krijgt bij het inloggen (ter controle kunt u dan het best ook even inloggen op de website van Facebook om te bekijken of de foutmelding daar ook aanwezig is), kunt u het best contact opnemen met de helpdesk van Facebook. Als blijkt dat het probleem zich alleen voordoet bij het inloggen op Skype en u verder wel overal in kunt loggen met Facebook, dan kunt u het best contact opnemen met Skype, de medewerkers van Skype helpen u graag bij het oplossen van uw probleem. Het is altijd aan te raden Skype een keer opnieuw te installeren op het moment dat u problemen ondervindt bij het inloggen, het kan namelijk zo zijn dat het updaten van uw Skype niet helemaal goed is gegaan waardoor er een fout in het programma is geslopen.

Inloggen mislukt

Het inloggen op Skype gaat het grootste gedeelte van de tijd, maar het kan natuurlijk gebeuren dat het inloggen niet lukt. Dit kan natuurlijk heel veel verschillende redenen hebben en u bent waarschijnlijk op deze pagina beland, omdat dit opgelost moet worden. Hieronder geven wij u enkele tips voor het oplossen van het probleem ‘inloggen op skype lukt niet’.

Wat zou er allemaal aan de hand kunnen zijn als u niet kunt inloggen op skype? Hieronder hebben wij in verschillende kopjes verschillende uitleggen geplaatst.

Één van de meest voorkomende gebeurtenissen is dat iemand zijn wachtwoord of gebruikersnaam is vergeten. Dit kan zijn, omdat je al een tijdje niet hebt ingelogd op Skype, maar het kan ook zijn dat je bijvoorbeeld een tijdje geleden je wachtwoord hebt moeten wijzigen van Skype en deze wijzigingen niet hebt onthouden. U voert dan bijvoorbeeld nu uw oude wachtwoord in. U kunt deze nog proberen en anders dient u een nieuw wachtwoord aan te vragen door op ‘wachtwoord vergeten’ te drukken.

Skype aanmelden

Steeds meer mensen maken gebruik van Skype al primair communicatiemiddel, de voornaamste reden hiervoor is dan Skype geheel gratis is wanneer u het gebruikt om contact op te nemen met andere Skype gebruikers, daarnaast is het bellen naar vaste en mobiele nummers een stuk goedkoper door het gebruik van Skype. Skype is een uitermate gebruiksvriendelijk programma dat steeds weer van updates wordt voorzien waardoor het voor gebruikers nog gemakkelijk is om het programma te gebruiken. Het downloaden van Skype kan gemakkelijk via de website van Skype waarna het installatieproces gaat beginnen.
Aanmelden op Skype

Nadat u het installatieproces hebt gevolgd en het icoontje van Skype zich op uw bureaublad bevindt, is het tijd om uzelf op Skype aan te melden. Op Skype aanmelden is net als het download- en installatieproces erg makkelijk en neemt maar enkele minuten van uw tijd in beslag. De meeste mensen beschikken al over een Skype account, een MSN account of een Facebook account waardoor het proces van het Skype aanmaken overslagen kan worden, deze mensen kunnen zich dan ook meteen op Skype aanmelden onder de eerder aangemaakte gebruikersgegevens.

Voor de mensen die nog geen Skype, MSN of Facebook account hebben is het natuurlijk ook mogelijk om een nieuw Skype account aan te maken. Het aanmaken van een Skype account kost maar enkele minuten van uw tijd en is zeker de moeite waard, met Skype kunt u namelijk gratis bellen en dat scheelt uiteindelijk natuurlijk veel geld. Skype is echter geen vervanger van de mobiele telefoon, zoals veel mensen wel denken. Zo kunt u met Skype bijvoorbeeld niet naar alarmnummers bellen. Verder kunt u Skype wel overal gewoon voor gebruiken, zo kunt u naar mobiele en vaste nummers bellen (tegen een zeer laag tarief) en u kunt natuurlijk gesprekken starten met andere gebruikers van Skype.
Op dit moment kunt u zich op 3 verschillende manier bij Skype aanmelden, namelijk met een Skype account, een MSN messenger account (tegenwoordig ook wel Hotmail en Outlook genoemd) en uw Facebook account. Als u al een MSN messenger of Facebook account hebt hoeft u de registratieprocedure van Skype niet te volgen en kunt u direct inloggen, Skype zal vervolgens automatisch al uw contacten in uw Skype account laden waardoor u meteen contact op kunt nemen met uw contactpersonen.

Het komt regelmatig voor dat mensen problemen ondervinden bij het inloggen van Skype, het meest voorkomende probleem bij het op Skype aanmelden is dat men het wachtwoord van het Skype account is vergeten. Het is natuurlijk niet zo gek dat u het wachtwoord van een Skype account dat u jaren geleden een keer hebt aangemaakt bent vergeten, daarom heeft Skype een heel makkelijk formulier gemaakt waarin u binnen enkele secondes uw wachtwoord op een veilige manier kunt herstellen, hierdoor kunt u direct weer gebruik maken van uw Skype account. Voor het herstellen van uw Skype wachtwoord dient u het e-mail adres in te voeren waarop uw Skype account is geregistreerd, vervolgens zal het systeem van Skype u automatisch een e-mail sturen met daarin een beveiligde code die u vervolgens op de website van Skype moet invoeren, vervolgens kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw profiel, na het volgen van deze stappen kunt u weer gebruik maken van Skype.

Op het moment dat u zich op een alternatieve manier, bijvoorbeeld met uw Facebook account of Microsoft account, wilt aanmelden bij Skype en dan problemen ondervindt, kunt u het best contact opnemen met de betreffende instantie, bijvoorbeeld Microsoft of Facebook. Skype kan u namelijk alleen helpen bij problemen met uw Skype account en heeft verder geen toegang tot uw Facebook account of Microsoft account. Zoals u zit bij het op Skype aanmelden gaat het proces tot het opvragen van een nieuw wachtwoord bij uw MSN messenger account anders dan bij een Skype account, dit komt omdat uw MSN messenger nog steeds via Microsoft loopt. Voor het herstellen van het wachtwoord van uw Facebook account dient u de website van Facebook te bezoeken. Ook problemen die u ondervindt bij het op Skype aanmelden met uw MSN messenger account of Facebook account zullen veelal alleen opgelost kunnen worden door de betreffende instantie. Natuurlijk is het aan te raden om te kijken of het probleem alleen bij Skype ligt, of dat u ergens anders ook probleem hebt met het inloggen met het betreffende account. Als het probleem bij Skype ligt kunt altijd even contact opnemen met de helpdesk van Skype, deze zullen u vervolgens graag helpen bij het oplossen van het probleem. Het is altijd aan te raden om Skype een keer opnieuw te installeren op het moment dat u problemen ondervindt, het is namelijk goed mogelijk dat het programma niet meer juist is geïnstalleerd, bijvoorbeeld bij een update die is mislukt. Mocht u na het herinstalleren van Skype nog steeds problemen ondervinden en uw vraag staat niet in de FAQ van Skype? Dan kunt u altijd contact opnemen met Skype.

Skype aanmelden iPad

Het op Skype aanmelden via uw iPad gaat eigenlijk precies hetzelfde als op een computer of laptop, nadat u de Skype applicatie hebt geopend krijgt u net als op de computer een inlogformulier te zien, hiermee kunt u op Skype inloggen. Bij dit inlogformulier kunt u kiezen uit het aanmaken van een nieuw Skype account, op Skype aanmelden met een Skype account, op Skype aanmelden met een MSN messenger account en het op Skype aanmelden met een Facebook account. Natuurlijk ziet de interface er op een iPad of een andere tablet er wat anders uit, de functies van de applicatie komen uiteindelijk op hetzelfde neer.

U hebt uiteindelijk één Skype account waarmee u zowel op een computer, als op een tablet en smartphone in kunt loggen. Het is echter niet mogelijk om op verschillende apparaten tegelijkertijd met één Skype account in te loggen, op het moment dat u zichzelf bij Skype wilt aanmelden op de iPad moet u zichzelf dus afmelden bij Skype op de computer. Het afmelden van Skype gaat bij de iPad wat anders, als u zichzelf bij Skype wilt afmelden op de iPad dient u uw status naar ‘Offline’ of ‘Afmelden’ te verzetten. De volgende keer dat u de applicatie dan start op uw iPad zult u wederom de mogelijkheid krijgen om met uw Skype account in te loggen. Om contact op te kunnen nemen met uw contactpersonen dient u uw status van ‘Offline’ af te zetten, vanaf dat moment zien uw contactpersonen dat u online bent en kunnen ook deze contactpersonen een gesprek met u starten. Het gebruik van Skype is op de iPad niet anders dan op de computer, de mogelijkheden zijn precies hetzelfde.

Skype account maken

Om uzelf op Skype aan te kunnen melden hebt u natuurlijk wel een Skype account nodig, gelukkig kunt u deze gratis aanmaken op de website van Skype. Het aanmaken van een Skype account kost maar enkele minuten van uw tijd en u hebt er voor een hele lange tijd plezier van. Bij het aanmaken van een Skype account zijn maar enkele velden noodzakelijk om in te vullen, zo dient u uw voornaam, achternaam en wachtwoord in te vullen, het land waarin u woont en de taal waarin u spreekt.

Daarnaast moet u ook een unieke gebruikersnaam bedenken voor een Skype account. Verder is het noodzakelijk om een juist e-mail adres in te vullen, indien u graag nieuwsbrieven wilt ontvangen van Skype kunt u dit ook aangeven, u kunt deze namelijk per SMS en per e-mail ontvangen. Als u de nieuwsbrieven per SMS wilt ontvangen dient u een juist telefoonnummer in te voeren, als u ervoor kiest de nieuwsbrieven per e-mail te ontvangen, dan is het natuurlijk ook aan te raden een juist e-mail adres in te vullen. U hebt het e-mail adres daarnaast ook nodig op het moment dat u uw wachtwoord bent vergeten, het wachtwoord zal in dat geval namelijk naar uw e-mail worden verzonden. Op het moment dat u een onjuist e-mail adres hebt ingevoerd is het niet mogelijk om het wachtwoord van uw Skype account te laten herstellen, op het moment dat u het wachtwoord kwijt bent.

Bij het aanmaken van een Skype account zijn veel velden optioneel, zo kunt u bijvoorbeeld de profielinformatie geheel naar eigen inzicht invullen. Het is belangrijk hierbij te onthouden dat iedereen de ingevulde profielinformatie gewoon kan zien, alleen het telefoonnummer is beschermd. Uw vrienden kunnen echter het ingevulde telefoonnummer wel lezen, hierdoor kunnen uw contactpersonen u ook bereiken als u niet online bent op Skype.
Als het systeem bij het aanmaken van een nieuw Skype account aangeeft dat er al een Skype account is geregistreerd met het ingevulde e-mail adres, dan hebt u wellicht in het verleden al een account aangemaakt. U hoeft dan niet nog een Skype account aan te maken, u kunt simpelweg uw wachtwoord opvragen door het betreffende e-mail adres bij ‘Wachtwoord vergeten’ in te voeren. De stappen zullen zich dan vanzelf volgen voor het herstellen van uw wachtwoord. Natuurlijk kunt u er ook gewoon voor kiezen een ander e-mail in te vullen waardoor u alsnog een nieuw Skype account aan kunt vragen.