Mijn UPC Inloggen

Direct inloggen bij Mijn Ziggo

Mijn UPC

Heeft u een Mijn UPC account en wilt u als klant inloggen bij Mijn UPC? In dit artikel leest u hoe u eenvoudig kunt inloggen. Via Mijn UPC was het altijd mogelijk om via internet uw gegevens te bekijken en te beheren. Er heeft een fusie plaatsgevonden tussen UPC en Ziggo waarna beide bedrijven verder zijn gegaan onder de naam Ziggo. Wanneer u uw gegevens wilt bekijken dan moet u naar de website gaan van Mijn Ziggo.

Mijn UPC instellen

Voor het inloggen dient u de website van Ziggo te bezoeken. Rechtsboven in de hoek van pagina ziet u de knop ‘Mijn Ziggo’. U dient op deze knop te klikken, waarna u de keuze heeft uit verschillende opties. Als u wilt inloggen dan dient u te klikken op de tekst ‘inloggen’. U kunt nu uw gebruikersnaam en uw wachtwoord invullen, waarna u terecht zult komen bij de juiste pagina. Wanneer u nog geen account heeft dient u te klikken op de knop ‘registreren’. Hiermee zult u een nieuw account aan kunnen maken Dit is alleen mogelijk als u klant bent bij Ziggo of wanneer u klant was bij UPC.

Mijn UPC Login

Voor het inloggen bij Mijn Ziggo heeft u alleen uw gebruikersnaam en uw wachtwoord nodig. Wanneer u een nieuw account wilt maken, bijvoorbeeld als u een nieuwe klant bent, dan heeft u een aantal persoonlijke gegevens nodig en ook informatie over uw abonnement bij Ziggo. U moet uw klantnummer invullen, evenals uw postcode en uw huisnummer. Na deze gegevens ingevuld te hebben klikt u op de knop ‘Volgende’. U dient nu uw inloggegevens te bevestigen waarna u uw account kunt gaan gebruiken.