MOO Inloggen

Direct inloggen bij MOOMOO omschrijft zichzelf als de centrale startpagina voor digitaal onderwijs. Met dit platform is het voor docenten en leerlingen mogelijk om in actie met elkaar te blijven en om zowel leerling als leraar alles te geven wat ze nodig hebben. Jarenlang was MOO een systeem dat geïnstalleerd moest worden, maar sinds enige tijd is dit platform ‘gewoon’ via de browser te benaderen.

MOO inloggen leerlingen

Voor leerlingen is het pas mogelijk om in te loggen nadat er account aangemaakt is. Dit account zou door de school aangemaakt moeten worden. Zodra het account aangemaakt is, is het een fluitje van een cent om bij MOO in te loggen:

  • Stap 1: ga naar de website v2.moo.nl.
  • Stap 2: je ziet nu direct een inlogscherm verschijnen.
  • Stap 3: vul je gebruikersaccount en je wachtwoord in.
  • Stap 4: klik op de blauwe knop ‘Aanmelden’.

Nadat je stap 4 afgerond hebt, kom je in de online omgeving van MOO uit. In deze online omgeving vind je alles dat je nodig hebt als leerling. En via dit platform is het ook nog mogelijk om in contact te komen/blijven met de leerkracht(en).

MOO inloggen lukt niet

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom het inloggen bij MOO niet lukt:

  • Op de computer is mogelijk iemand anders nog ingelogd. Dit kan bijvoorbeeld een broertje of zusje zijn. Dat account moet eerst uitgelogd worden, waarna er met een ander account ingelogd kan worden.
  • Er is een verkeerd wachtwoord ingevuld. Als je niet meer zeker weet wat je wachtwoord is, kun je deze via de pagina v2.moo.nl direct aanpassen.