Videoland Inloggen

Direct inloggen bij VideolandVideoland was jarenlang een keten van videotheken. Bij Videoband kon je films huren, de films bekijken en de films vervolgens weer terugbrengen. Toen de videotheken uit het straatbeeld verdwenen, besloot Videoland om het anders aan te pakken. De firma werd in 2013 door RTL overgenomen, waarna RTL hier haar video-on-demanddienst van heeft gemaakt. Je kunt Videoland dan ook prima vergelijken met onder meer Netflix, Amazon Prime en Disney Plus.

Om bij Videoland in te loggen, heb je twee opties:

  • Ga naar de website videoland.com en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Dit wachtwoord heb je zelf gekozen bij het aanmaken van je Videoland-account.
  • Open de app op je smartphone of tablet. Met de Videoland app kun je op je smartphone of tablet naar de gewenste films/programma’s kijken. Installeer deze app en vul je inloggegevens in.

Videoland inloggen lukt niet

Als het inloggen niet lukt, moet je goed kijken naar de kleur van de app. De nieuwe app van Videoland heeft een rood logo, maar is alleen te gebruiken door bestaande klanten die hier bericht over hebben gehad. Als je een nieuwe klant bij Videoland bent, moet je altijd de app met het zwarte logo gebruiken.

Een andere oplossing is om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Videoland inloggen koppelcode

Om apparaten aan elkaar te koppelen, heb je de Videoland koppelcode nodig. Bij de app met het zwarte logo bestaat deze code uit 6 cijfers, maar bij de app met het rode logo bestaat deze code uit 5 letters. Het is zaak dat op alle apparaten met dezelfde app (dus met hetzelfde kleur logo) ingelogd wordt.