Mijn Tele2 Inloggen

Direct inloggen bij Mijn Tele2

Mijn Tele2

Heeft u een Mijn Tele2 account en wilt weten hoe u kunt inloggen bij Mijn Tele2? Dankzij onze tips is dat een koud kunstje. Met Mijn Tele2 heeft u toegang tot uw facturen, uw persoonlijke gegevens en uw abonnement. U kunt al uw gegevens inzien en eventueel wijzigen. Voor de verschillende producten zijn er verschillende accounts nodig. U kunt kiezen uit de volgende producten: internet, TV en/of Bellen, Mobiel Abonnement, Mobiel Prepaid, Vaste telefonie.

Mijn Tele2 instellen

Inloggen bij Tele2 is mogelijk door naar de website van Tele2 te gaan. U dient vervolgens te klikken op de knop Mijn Tele2 die rechtsboven in beeld verschijnt. Wanneer u hier op klikt kunt u kiezen uit verschillende producten waarvoor u wilt inloggen. Nadat u een product heeft gekozen zal het inlogscherm verschijnen en kunt u inloggen door uw e-mailadres of gebruikersnaam en uw wachtwoord in te vullen en door te klikken op de knop ‘Inloggen’. Als u nog geen account hebt kun u zich registreren door te klikken op de knop ‘Eerste keer inloggen’. U wordt nu verwezen naar een scherm voor het activeren van uw account.

Mijn Tele2 login

Om in te kunnen loggen bij Mijn Tele2 heeft u uw e-mailadres of gebruikersnaam en uw wachtwoord nodig. Wanneer u zich wilt registeren voor een nieuw dan heeft u verschillende gegevens nodig. U kunt slechts één account aanmaken. Bent u uw wachtwoord vergeten dan hoeft u bijvoorbeeld niet een nieuw account aan te maken. De eerste stap voor het maken van een nieuw account is het invullen van uw e-mailadres. Na het invullen zal er een e-mail worden gestuurd ter controle. Vervolgens kunt u de rest van de stappen volgen en zal uiteindelijk uw account aangemaakt worden.