Instagram Inloggen

Direct inloggen bij Instagram

Instagram

Heeft u een Instagram-account en wilt u inloggen bij Instagram? Hier zal worden uitgelegd hoe u eenvoudig kunt inloggen bij Instagram. Instagram is een sociaalnetwerksite waarop u foto’s kun uitwisselen met anderen. U kunt deze foto’s digitaal bewerken door bijvoorbeeld filters toe te passen. Het is mogelijk foto’s te liken van anderen, zoals familie, vrienden, bekende mensen of winkels en bedrijven die u leuk vindt.

Instagram instellen

Om in te loggen bij Instagram moet u eerst de website van instagram bezoeken. Zodra u de website van Instagram hebt bereikt zult u een scherm te zien krijgen waarmee u zich kunt registeren. Om in te loggen klikt u op de blauwe knop onderaan de pagina met de tekst ‘Meld je dan aan’. U zult nu een inlogscherm te zien krijgen waar u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord in dient te vullen. Vervolgens moet u klikken op de knop ‘Aanmelden’ en zult u toegang krijgen tot uw Instagram. Wanneer u nog geen account heeft dan dient u zich te registeren. Dit kunt u doen door de gevraagde gegevens in te vullen en te klikken op de knop ‘Registeren’.

Benodigde gegevens

U heeft voor het inloggen bij Instagram uw gebruikersnaam en uw wachtwoord nodig. Voor een nieuwe registratie en het maken van een nieuw account heeft u andere gegevens nodig, namelijk uw e-mailadres, uw volledige naam, uw gebruikersnaam en uw wachtwoord. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld is uw nieuwe Instagram-account aangemaakt en kunt u beginnen met het plaatsen van mooie foto’s.

Instagram is een van de populairste apps van dit moment. Het is een sterk visueel ingesteld sociaal medium. Door het uploaden van foto’s en video’s kom je met anderen in contact. Je hebt de mogelijkheid om je account af te schermen, zodat alleen vrienden je foto’s en video’s kunnen zien.

Instagram is bedoeld voor gebruik op je smartphone. Inloggen hoef je hier maar één keer te doen, daarna logt de app je automatisch in. Als je uit wilt loggen, doe je dat door naar instellingen te gaan en daar helemaal naar beneden te scrollen en op ‘afmelden’ te tikken. De volgende keer dat je Instagram opent, moet je dan eerst inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

INLOGGEN Instagram

Maar je kunt ook via een browser inloggen op Instagram. Zo kun je vanaf je pc, tablet of desktop-pc de tijdlijn van je vrienden bekijken, foto’s liken en commentaar geven. Wat via de browser niet kan is zelf updates plaatsen.

Zo kun je inloggen op Instagram:

  1. Ga naar instagram.com in je browser.
  2. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord (of je telefoonnummer of e-mailadres) in. Je kunt je ook aanmelden met je Facebook-account.
  3. Klik op aanmelden en het systeem logt je in op jouw account.

Het kan zijn dat je meerdere accounts op Instagram hebt (je kunt tot 5 accounts aanmaken). Je moet dan eerst uitloggen met je ene account, om je via je andere account aan te melden.

Direct inloggen op Instagram? Via de onderstaande link sturen we je direct door naar het inlogscherm van Instagram over een beveiligde verbinding.