Basecone Inloggen

Direct inloggen bij Basecone

Basecone Inloggen
Basecone is een handige tool van de firma Wolters Kluwer. Deze firma heeft talloze softwaresystemen uitgebracht, waarvan Basecone zonder twijfel één van de populairste is. Met deze online tool is het mogelijk om de volledige grip over het autorisatieproces binnen uw onderneming te krijgen. Zo herkent deze software aangeleverde facturen en kunnen deze facturen direct verwerkt worden. U kunt echter ook zelf instellen wie welke facturen moet beoordelen/accepteren en u kunt volledige autorisatieflows instellen.

Basecone login

Eén van de voordelen van Basecone is dat u dit systeem online kunt benaderen. Om van dit systeem gebruik te maken, is het uiteraard wel eerst zaak om hier een abonnement voor af te sluiten. Nadat u dit gedaan hebt, logt u op de volgende manier in:

  • Stap 1: ga naar de website wolterskluwer.com/nl-nl of naar https://www.wolterskluwer.com/nl-nl/solutions/basecone.
  • Stap 2: klik rechtsboven op de button ‘Inloggen’.
  • Stap 3: vul nu uw gebruikersnaam, wachtwoord en kantoorcode in. Deze drie gegevens worden bij het aanmaken van uw account bepaald en moet u dus goed onthouden.
  • Stap 4: klik op de blauwe button ‘Login’. U komt nu in uw eigen Basecone online omgeving uit.

Basecone app

Basecone is niet alleen via de computer te gebruiken, maar ook via uw smartphone of tablet. In zowel de Google Play Store als in de Apple App Store kunt u deze app downloaden. U logt vervolgens met dezelfde gegevens in als bij het inloggen op uw pc. Met de Basecone app kunt u vervolgens tal van zaken uitvoeren, waaronder het aanleveren en autoriseren van facturen.