Basecone Inloggen

Direct inloggen bij BaseconeBasecone is een handige tool van de firma Wolters Kluwer. Deze firma heeft talloze softwaresystemen uitgebracht, waarvan Basecone zonder twijfel één van de populairste is. Met deze online tool is het mogelijk om de volledige grip over het autorisatieproces binnen je onderneming te krijgen. Zo herkent deze software aangeleverde facturen en kunnen deze facturen direct verwerkt worden. Je kunt echter ook zelf instellen wie welke facturen moet beoordelen/accepteren en je kunt volledige autorisatieflows instellen.

Basecone login

Eén van de voordelen van Basecone is dat je dit systeem online kunt benaderen. Om van dit systeem gebruik te maken, is het uiteraard wel eerst zaak om hier een abonnement voor af te sluiten. Nadat je dit gedaan hebt, log je op de volgende manier in:

  • Stap 1: ga naar de website wolterskluwer.com/nl-nl of naar https://www.wolterskluwer.com/nl-nl/solutions/basecone.
  • Stap 2: klik rechtsboven op de button ‘Inloggen’.
  • Stap 3: vul nu je gebruikersnaam, wachtwoord en kantoorcode in. Deze drie gegevens worden bij het aanmaken van je account bepaald en moet je dus goed onthouden.
  • Stap 4 klik op de blauwe button ‘Login’. Je komt nu in je eigen Basecone online omgeving uit.

Basecone app

Basecone is niet alleen via de computer te gebruiken, maar ook via je smartphone of tablet. In zowel de Google Play Store als in de Apple App Store kun je deze app downloaden. Je logt vervolgens met dezelfde gegevens in als bij het inloggen op je pc. Met de Basecone app kun je vervolgens tal van zaken uitvoeren, waaronder het aanleveren en autoriseren van facturen.