Vattenfall Inloggen

Direct inloggen bij VattenfallVattenfall, voorheen Nuon, is één van de grootste energiemaatschappijen in Europa. In Noord-Europa is Vattenfall zelfs de marktleider. Meer dan 2 miljoen Nederlandse huishoudens hebben inmiddels ook een energiecontract bij Vattenfall lopen. Voor hen biedt Mijn Vattenfall alle mogelijkheden om online alles met betrekking het energiecontract in te zien en te regelen.

Mijn Vattenfall inloggen

Met je Mijn Vattenfall account kun je van alles doen. Je krijgt inzicht in je verbruik, je kunt je facturen downloaden en je kunt je contract inzien. Ook is het via Mijn Vattenfall mogelijk om in contact te komen met de klantenservice.

Zodra je klant bij Vattenfall wordt, word je uitgenodigd om een account aan te maken. Als je dit account aangemaakt hebt, log je vervolgens snel in:

  • Stap 1: ga naar de website vattenfall.nl.
  • Stap 2: klik rechtsboven op ‘Inloggen’.
  • Stap 3: vul nu je e-mailadres en wachtwoord in. Dit wachtwoord heb je zelf ingevuld tijdens het aanmaken van je Vattenfall account.
  • Stap 4: klik op de gele button ‘Inloggen’ en je bent direct ingelogd.

Bij Vattenfall kun je ook inloggen zonder wachtwoord. In dat geval klik je op ‘Stuur mij een unieke link’, waarna je een mailtje met daarin een speciale inloglink ontvangt.

Inloggen Mijn Vattenfall

Wil je niet continu opnieuw in hoeven te loggen? Dan kun je bij Mijn Vattenfall het vakje ‘Ingelogd blijven’ aanvinken. Zodra je in de toekomst naar Mijn Vattenfall gaat, kom je automatisch in je account terecht. Gemak dient de mens.