Cloudwise Inloggen

Direct inloggen bij CloudwiseCloudwise is de ontwikkelaar van het COOL platform. Een platform dat voor zowel primair- als voor voortgezet onderwijs is. Met dit platform wordt onderwijs, werken en leren makkelijker voor zowel de leerling als de leerkracht. Op dit moment biedt Cloudwise meerdere varianten van het COOL platform aan, waaronder een platform voor primair onderwijs en een platform voor voortgezet onderwijs.

Cloudwise inloggen leerling

Inloggen op het Cool platform kun je op de volgende manier doen:

  • Stap 1: ga naar de website https://cloudwise-sso.appspot.com/login?t=736008
  • Stap 2: klik op de gewenste inlogoptie. Je kunt inloggen met je Google account, met een Microsoft account of door gebruik te maken van een QR Code. Voor de laatstgenoemde optie zou je een smartphone met QR code scanner moeten hebben.
  • Stap 3: vul de gevraagde gegevens in en log direct in op het COOL platform.

Werkt bovenstaande URL niet? Dan kun je ook via deze link inloggen: https://cloudwise.nl/inloggen-op-het-cool-platform/

COOL Cloudwise inloggen

Maakt je school gebruik van het COOL platform? Dan is de kans heel aannemelijk dat je speciale inloginstructies krijgt. Zo is het goed mogelijk dat je via een speciale link in kunt loggen. Een link die bijvoorbeeld alleen voor leerlingen van jouw school bereikbaar is.

Lukt het inloggen bij Cloudwise om welke reden dan ook niet? Dan is het aan te raden om contact op te nemen met je school of met Cloudwise. In de meeste gevallen kan je school je prima verder helpen met het inloggen.