Mijn Telfort Inloggen

Direct inloggen bij Mijn Telfort

Mijn Telfort

Telfort is een aanbieder van mobiele telefonie, vaste telefonie, internet en televisie. Telfort is een dochterbedrijf van KPN en dit is dan ook de reden waarom internet en vaste telefonie worden aangeboden op het netwerk van KPN. U kunt terecht bij Telfort voor Sim Only, Prepaid of voor een telefoon met abonnement. Daarnaast is het mogelijk om bij Telfort een alles-in-1 pakket af te sluiten met daarin vaste telefonie, internet en televisie.

Mijn Telfort instellen

Om in te kunnen loggen bij Mijn Telfort dient u allereerst naar de website van Telfort te gaan. U klikt vervolgens op de knop ‘Mijn Telfort’ die rechtsboven in beeld verschijnt. U zult nu terechtkomen bij het inlogscherm waar u uw gebruikersnaam of 06-nummer en uw wachtwoord in dient te vullen. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld dient u te klikken op de knop ‘Inloggen’. Hierna zult u terecht komen bij uw Mijn Telfort. Wanneer u een nieuw account aan wilt maken dient u te klikken op ‘Hulp bij inloggen Mijn Telfort’. Hier zult u informatie vinden voor het registeren van een nieuw account.

Login bij Mijn Telfort

Voor het inloggen bij Mijn Telfort heeft u uw gebruikersnaam of 06-nummer nodig. U hoeft dus niet beide gegevens in te vullen. Daarnaast heeft u uw wachtwoord nodig om in te kunnen loggen. Voor het registeren van een nieuw account heeft u verschillende persoonsgegevens nodig en informatie over uw abonnement. De gegevens die u nodig heeft voor het inloggen heeft u ontvangen bij de oplevering van uw abonnement.