Mijn Telfort Inloggen

Direct inloggen bij Mijn Telfort

Mijn Telfort

Telfort is een aanbieder van mobiele telefonie, vaste telefonie, internet en televisie. Telfort is een dochterbedrijf van KPN en dit is dan ook de reden waarom internet en vaste telefonie worden aangeboden op het netwerk van KPN. U kunt terecht bij Telfort voor Sim Only, Prepaid of voor een telefoon met abonnement. Daarnaast is het mogelijk om bij Telfort een alles-in-1 pakket af te sluiten met daarin vaste telefonie, internet en televisie.

Mijn Telfort instellen

Om in te kunnen loggen bij Mijn Telfort dient u allereerst naar de website van Telfort te gaan. U klikt vervolgens op de knop ‘Mijn Telfort’ die rechtsboven in beeld verschijnt. U zult nu terechtkomen bij het inlogscherm waar u uw gebruikersnaam of 06-nummer en uw wachtwoord in dient te vullen. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld dient u te klikken op de knop ‘Inloggen’. Hierna zult u terecht komen bij uw Mijn Telfort. Wanneer u een nieuw account aan wilt maken dient u te klikken op ‘Hulp bij inloggen Mijn Telfort’. Hier zult u informatie vinden voor het registeren van een nieuw account.

Login bij Mijn Telfort

Voor het inloggen bij Mijn Telfort heeft u uw gebruikersnaam of 06-nummer nodig. U hoeft dus niet beide gegevens in te vullen. Daarnaast heeft u uw wachtwoord nodig om in te kunnen loggen. Voor het registeren van een nieuw account heeft u verschillende persoonsgegevens nodig en informatie over uw abonnement. De gegevens die u nodig heeft voor het inloggen heeft u ontvangen bij de oplevering van uw abonnement.

Op jouw Telfort webmail inloggen kun je overal ter wereld vanaf een smartphone, pc of tablet. Je logt heel eenvoudig in met je gebruikersnaam of loginnaam en wachtwoord. In dit artikel leggen we uit hoe je dit snel en gemakkelijk doet.

Telfort webmail

Je gebruikersnaam of loginnaam heb je in de brief of mail bij aanvang van je abonnement gekregen. Het bijbehorende wachtwoord (dat je zelf kunt en eigenlijk ook moet vervangen) stond in een aparte brief.

Behalve @telfort-mailadressen is het ook mogelijk dat je een ouder mailadres hebt dat nu door Telfort wordt beheert. Zoals @tiscali.nl of @12move.nl.

Wat moet je doen als je de bevestigingsbrief of mail niet meer hebt?

  • Maandelijks krijg je een mail van Telfort waarin staat dat je factuur klaarstaat in Mijn Telfort. In deze mail vind je je gebruikersnaam.
  • Log in op Mijn Telfort.  Bij Instellingen Internet zie je dan jouw e-mailadres staan. Dit e-mailadres is je loginnaam voor webmail van Telfort.

Inloggen Telfort Webmail

Inloggen op je Telfort webmail is heel makkelijk met de volgende stappen:

  1. Je vult je gebruikersnaam of loginnaam in zonder @telfort.nl of @telfortglasvezel.nl. Het systeem vult dit automatisch aan.
  2. Daaronder vul je jouw wachtwoord in.

Via de onderstaande link sturen we je direct door naar het inlogscherm van Telfort Webmail over een beveiligde verbinding.