Mijn DUO Inloggen

Direct inloggen bij Mijn DUO

Mijn Duo

Wilt u graag inloggen bij Mijn Duo om uw studiezaken te regelen? U lees hier hoe u gemakkelijk kunt inloggen. U kunt terecht bij Duo voor informatie over studiezaken, maar ook voor het beheren en inzien van uw diploma’s. Via Mijn Duo heeft u vrijwel altijd toegang tot deze gegevens. Voor het inloggen heeft u DigiD nodig. Hiermee kunt u inloggen bij websites van de Nederlandse overheid.

Mijn Duo instellen

U kunt inloggen bij Mijn Duo door naar de website van Duo te gaan. U ziet rechtsboven een beeld de tekst ‘Inloggen’, met daarnaast een slotje afgebeeld. Door op deze knop te klikken komt u terecht bij het scherm waar u in kunt loggen. U dient hier uw DigiD gebruikersnaam en uw wachtwoord in te vullen, waarna u moet klikken op de knop ‘inloggen’. U kunt alleen inloggen als u DigiD heeft. Als u dit niet heeft dient u dit eerst aan te vragen. Dit kunt u doen door te klikken op de tekst ‘Nog geen DigiD? Vraag uw DigiD aan’.

Benodigde gegevens

U heeft DigiD nodig met uw bijbehorende gebruikersnaam en wachtwoord om in te kunnen loggen. Voor het aanvragen van een DigiD moet u meerdere gegevens invullen. U moet onder andere uw burgerservicenummer invullen, uw geboortedatum en uw adresgegevens. Het is niet mogelijk om een DigiD voor iemand anders aan te vragen. Zodra u een DigiD heeft aangevraagd zult u gebruik kunnen gaan maken van Mijn Duo en zult u toegang krijgen tot al uw gegevens.