Spotify Inloggen

Direct inloggen bij SpotifyDe muziekstreamingsdienst Spotify werd in het jaar 2006 in Stockholm gelanceerd. Deze dienst maakt onderdeel uit van het bedrijf Spotify Technology S.A. en is wereldwijd ongekend populair geworden. Dit komt doordat het aanbod van liedjes heel divers is, maar dit komt ook doordat je bijvoorbeeld naar podcasts kunt luisteren. En als je een Spotify account hebt, heb je geen last van reclames.

Spotify inloggen lukt niet

Het inloggen bij Spotify is normaal gesproken geen probleem. Als je toch problemen ervaart, heeft dit mogelijk met je wachtwoord te maken. Ga goed na of het ingevulde wachtwoord wel het juiste is. Mocht je dit niet zeker weten, kun je het beste je wachtwoord bij Spotify resetten.

Een andere optie is om voor een andere loginmogelijkheid te kiezen. Zo is het bij Spotify mogelijk om in te loggen met je telefoonnummer, met je Google account, met je Facebook profiel of met je Apple account.

Spotify Premium inloggen

Als je tijdens het luisteren naar muziek geen last van reclame wilt hebben, moet je een Spotify Premium abonnement afsluiten. Dit doe je makkelijk via de website of app, waarna je direct in kunt loggen.

Inloggen via pc:

  • Stap 1: ga naar de website open.spotify.com.
  • Stap 2: klik rechtsboven op ‘Inloggen’.
  • Stap 3: kies de gewenste inlogmogelijkheid en doorloop de stappen.

Inloggen via smartphone:

  • Stap 1: download en installeer de Spotify app.
  • Stap 2: klik op inloggen.
  • Stap 3: kies de gewenste inlogmogelijkheid en doorloop de stappen.