Consumentenbond Inloggen

Direct inloggen bij ConsumentenbondDe Consumentenbond is een instantie die allerlei producten en diensten test, maar je ook bijstaat voor juridisch en financieel advies. De Consumentenbond is ook een instantie die bij misstanden aan de bel trekt en je graag van de beste tips voorziet. Zo vind je op de website van de Consumentenbond veel tips om duurzamer te leven, om te besparen of om financiële zaken goed geregeld te hebben.

Consumentenbond inloggen gewijzigd

Lange tijd moest je bij de Consumentenbond inloggen met je gebruikersnaam. Dit is echter sinds enige tijd veranderd; je gebruikt niet langer je gebruikersnaam, maar je e-mailadres. Dit is het geval voor de apps van de Consumentenbond, maar ook voor de website Consumentenbond.nl, klachtenkompas.nl en voor de Consumentenbond Community.

Consumentenbond gratis inloggen

Het aanmaken van een account bij de Consumentenbond is makkelijk. Je doet dit door naar de website van de Consumentenbond toe te gaan en op de groene knop ‘Word nu lid’ te klikken. Vul je gegevens in en log vervolgens op de volgende manier in:

  • Stap 1: ga naar de website Consumentenbond.nl
  • Stap 2: rechtsboven zie je een button met de tekst ‘Inloggen’, klik op die button.
  • Stap 3: vul nu je e-mailadres en je wachtwoord in.
  • Stap 4: klik op de blauwe knop ‘Inloggen’ en maak direct gebruik van de vele mogelijkheden die de Consumentenbond biedt.

Let wel op: bij het aanmaken van een account moet je voor één van de lidmaatschappen kiezen. Voor het basislidmaatschap betaal je 3 euro per maand.