Kruidvat inloggen

Direct inloggen bij Kruidvat

Login Kruidvat

Kruidvat is marktleider in de health- & beautymarkt. Met meer dan drie miljoen klanten per jaar is deze winkelketen toonaangevend in Nederland. Er gaat geen dag voorbij of je hoort wel een reclame op de radio voorbijkomen; ‘steeds verrassend, altijd voordelig’. Het bedrijf heeft meer dan duizend winkels en er zijn meer dan vijftienduizend mensen werkzaam. De winkelketen staat met name bekend om zijn scherpe aanbiedingen waarmee veel klanten naar de winkels worden getrokken. Hierbij moet je denken aan aanbiedingen op het gebied van verzorgingsproducten, maar zeker ook branchevreemde producten zoals speelgoed en spullen voor in huis.

Naast deze aanbiedingen biedt Kruidvat ook een continu aanbod van producten in de winkels. Ook worden er producten aangeboden in combinatie met bijvoorbeeld treinkaartjes en hotelvouchers. Hierbij is het doel om ook mensen te trekken die nog geen klant zijn van Kruidvat. Hiermee proberen ze ook de bestaande klanten te blijven verrassen. Door het toevoegen van een eigen merk werkt deze winkelketen ook aan haar imago. Hierbij is het streven om producten aan te bieden van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Registreren bij Kruidvat

Door jezelf te registreren op de website van Kruidvat kun je profiteren van diverse voordelen. Je krijgt als je jezelf hebt geregistreerd namelijk een digitale voordeelkaart waarmee je punten kunt sparen. Het sparen van de punten gaat heel eenvoudig. Iedere keer als je een aankoop doet in de winkel kun je punten laten bijschrijven op je kaart. Bij de kassa kun je aangeven dat je een voordeelkaart hebt, hier worden de punten dan op gezet. Het is heel eenvoudig om jezelf te registreren. Je gaat naar https://www.kruidvat.nl/register en vult hier de gegevens in die worden gevraagd. Vanaf dat moment ben je geregistreerd en kun je de eerstvolgende keer inloggen.

Inloggen bij Kruidvat

Met jouw aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord kun je vervolgens inloggen via https://www.kruidvat.nl/register. Overigens kun je deze link vinden door op de startpagina www.kruidvat.nl rechts bovenin te kijken, hier vind je deze knop ook terug. Doordat je jezelf hebt geregistreerd kun je met de voordeelkaart ook sparen voor gratis producten. Dit zijn vaak leuke producten die Kruidvat graag wil promoten en uittesten. Hier heb je dus een voordeel als je geregistreerd bent. Ook is het mogelijk doordat je punten spaart met het doen van aankopen in de winkels, dat je kortingen kunt krijgen op verschillende producten. Jezelf registreren bij Kruidvat wordt hiermee wel erg aantrekkelijk. Het voordeel van deze digitale voordeelkaart is dat alles online wordt afgehandeld. Je hebt geen fysieke kaart nodig die je wellicht nog thuis hebt liggen net als je deze nodig hebt. Jouw telefoon heb je waarschijnlijk altijd wel bij je. En die heeft de kassamedewerker alleen maar nodig om jouw punten op de kaart bij te schrijven. Zo grijp je nooit mis.