CarenZorgt Inloggen

Direct inloggen bij CarenZorgtCarenZorgt is een groot en veilig zorgnetwerk en vormt de verbinding tussen cliënt en de zorgorganisatie. Met CarenZorgt is het mogelijk om zorgdossiers in te zien, planningen van de zorg te bekijken en te communiceren. Belangrijk voordeel van CarenZorgt is dat dit netwerk door iedereen binnen de zorg gebruikt kan worden. variërend van mantelzorger tot aan cliënt en professioneel zorgverlener.

Carenzorgt.nl inloggen

Om bij CarenZorgt in te loggen, moet je eerst een account aanmaken. Dit doe je via de website carenzorgt.nl, waarbij het zaak is om allerlei gegevens in te vullen. Het gaat om je persoonlijke gegevens, maar ook bijvoorbeeld om wat je rol in het zorgnetwerk is.

Vervolgens kun je met onderstaand stappenplan inloggen:

  • Stap 1: ga naar de website carenzorgt.nl.
  • Stap 2: klik rechtsboven op de button ‘Log in’.
  • Stap 3: vul je e-mailadres en het gekozen wachtwoord in.
  • Stap 4: klik op de blauwe button ‘Log in’.

Je bent nu ingelogd in het zorgnetwerk van Caren. In dit netwerk kun je van talloze functies gebruik maken.

CarenZorgt inloggen particulier

Verleners van zorg kunnen van CarenZorgt gebruik maken, maar dit geldt ook voor een particulier. Als particulier is het wel zaak om eerst een account bij Caren aan te maken. Voordat je dit gaat doen, moet je nagaan of de betreffende zorgorganisatie wel bij CarenZorgt aangesloten is.

Is dat het geval? dan hoef je alleen maar bovenstaande 4 stappen op te volgen, nadat je een account bij CarenZorgt aangemaakt hebt.