AH Plaza

Direct inloggen bij AH Plaza

AH Plaza Inloggen

AH Plaza is het oude intranet van Albert Heijn. Sinds maart 2016 is de winkelketen overgegaan op AH Sam. Dit is het nieuwe intranet van de Albert Heijn. Hier kunnen medewerkers hun rooster en loonstrookjes bekijken en eventueel vrij vragen. Inmiddels is AH Plaza niet meer in gebruikt sinds oktober 2016.

Inloggen bij AH SAM

Inloggen op AH Plaza kan niet meer

Sinds de laatste update van oktober is het helemaal niet meer mogelijk om in te loggen bij AH Plaza. De website van Plaza is helemaal uitgeschakeld en niet meer bereikbaar. Alles wat u als medewerker via Plaza deed, kunt u nu via AH Sam doen.

Ah Plaza

AH Plaza werd voorheen gebruikt als het intranet van Albert Heijn. Hier konden alle medewerkers terecht voor hun gegevens. Een onderdeel van AH Plaza was roosters. Medewerkers konden inloggen bij AH Plaza om te kijken welke dagen, van hoe laat tot hoe laat zij moesten werken. Ook was er de mogelijkheid voor enkele vrijvragen en krijgt u iedere maand het loonstrookje in AH Plaza. Dit betekende dat u hier kon inloggen om uw loonstrook te bekijken en eventueel te downloaden voor uw eigen administratie.

Inloggen bij AH SAM

Inmiddels is AH Plaza niet meer in gebruik en gaat alle via AH Sam. Via bovenstaande link kunt u bij ons alles lezen over AH Sam.