Robeco Inloggen

Direct inloggen bij RobecoRobeco is dé specialist in fondsbeleggen, naar eigen zeggen. Deze Nederlandse vermogensbeheerder heeft een beheerd vermogen van een paar honderd miljard, waardoor het oprecht een grote partij is. Het is bij Robeco mogelijk om online een beleggersrekening te openen en vervolgens online te beleggen. Dit hoef je overigens niet zelf te doen, maar kun je uitbesteden aan de financiële specialisten van Robeco.

Mijn Robeco inloggen

Een belangrijk voordeel van Robeco is dat je alles online kunt regelen. Dit doe je door eerst een account aan te maken en vervolgens in te loggen. Het inloggen bij Robeco kost slechts een paar seconde:

  • Stap 1: ga naar de website robeco.nl.
  • Stap 2: klik rechtsboven op de button ‘Inloggen’.
  • Stap 3: vul nu je e-mailadres en wachtwoord in. Dit wachtwoord heb je zelf bepaald bij het aanmaken van je account.
  • Stap 4: klik nu op de oranje button ‘Inloggen’.

Nadat je ingelogd bent, kun je je beleggingen inzien. Ook kun je geld naar je Robeco account overmaken en kun je je gegevens wijzigen.

Robeco ONE inloggen

Robeco ONE is een unieke dienst van deze vermogensbeheerder. Dit is een dienst waarbij je al vanaf 50 euro kunt starten en waarbij je het meeste overlaat aan de specialisten van Robeco. Je hoeft alleen te bepalen voor welke beleggingsvariant je gaat, waarna het Robeco team voor je belegt. Om bij Robeco ONE in te loggen, volg je dit stappenplan op: