Visa inloggen

Direct inloggen bij Mijn Visa / Mijn ICS

Mijn Visa – Mijn ISC Cards

Visa kwam op de markt in 1976. De oprichter van het bedrijf, Dee Hock heeft de naam zelf bedacht. Het idee achter de naam was vrij eenvoudig; hij zocht naar een naam die ze in alle landen van de wereld uit zouden kunnen spreken. En juist dat was zijn grondgedachte bij de lancering van zijn Visa card; wereldwijde dekking. Daarnaast stond acceptatie van de kaart ook hoog in het vaandel bij hem. Het moest een betaalkaart worden waarmee je wereldwijd overal mee kon betalen. De naam heeft het niet in ieder land gehaald, zo werd de Visa card in Frankrijk omgedoopt tot Carte Blue.

Het bedrijf achter de Visa card bestaat nog steeds en is gevestigd in Amerika. Dit bedrijf zorgt ervoor dat het netwerk goed dekkend blijft voor de Visa-kaarthouders. Ook blijft deze organisatie werken aan het uitbreiden van het netwerk van plekken waar je kunt betalen met de Visa card. Hierbij moet je denken aan winkels, restaurants en bioscopen. Hoe meer partijen zich aan blijven sluiten, hoe interessanter het wordt voor een consument om ook een Visa card te nemen. Voordeel van een creditcard is dat je geen contant geld bij je hoeft te hebben en het een gemakkelijke manier van betalen is. Zeker omdat de dekking van Visa internationaal is, is het handig om deze kaart ook mee te nemen op reis. Het uitgeven van Visa cards gaat overigens niet via het moederbedrijf, zij richten zich puur op de infrastructuur van de betalingen.

Aanvragen van een Visa card

Je kunt eenvoudig online een Visa card aanvragen. Dit kun je onder andere doen via de organisatie die deze kaarten uitgeeft, namelijk ICS. Deze afkorting staat voor International Card Services. Het aanvragen van deze kaart kan via de volgende link: https://www.icscards.nl/ics-producten/cards/visa-world-card Als je bent ingelogd, kun je het stappenplan doorlopen, alle benodigde gegevens invoeren en op een eenvoudige manier jouw Visa card aanvragen. De voorwaarden kunnen per aanbieder verschillen. Je kunt de kaart namelijk ook aanvragen via andere websites en banken. Het vergelijken van de voorwaarden is hierbij wel aan te raden, deze kunnen namelijk per aanbieder verschillen.

Registeren bij ICS

Door een account aan te maken bij ICS krijg je inzicht in jouw rekening, daarmee kun je transacties inzien, betalingen doen, rekeningoverzichten bekijken en aanvragen doen om de bestedingsruimte te verhogen. Het aanmaken van een account kan via de deze link. Na het invullen van je persoonlijke gegevens is jouw account klaar voor gebruik.

Inloggen bij ICS

Om daadwerkelijk gebruik te gaan maken van je account, kun je inloggen als gebruiker van de site van ICS via deze link. Door hier in te loggen kun je meteen gebruik maken van de diensten van ICS en kun je beschikken over alle informatie die hoort bij jouw persoonlijke Visa card.