Zekur inloggen

Direct inloggen bij Zekur

Zekur inloggen

Zekur is een zorgverzekeraar. Bij Zekur kun je een basisverzekering met aanvullende verzekeringen afsluiten. Ze claimen de goedkoopste basisverzekering van Nederland te hebben. Alles is online te regelen. Bovendien kun je met gewoon Zekur vrij pakket je eigen zorgaanbieders kiezen. Door middel van losse aanvullende verzekeringen verzeker je alleen wat je nodig hebt. Daarnaast bieden ze bijvoorbeeld doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen, voertuigverzekeringen en woonverzekeringen aan. Zekur is een merk van de grote verzekeraar Univé.

Zekur Inloggen met je DigiD

Bij Zekur log je in met je DigiD. Dit is een veilige en erkende methode van inloggen die door diverse instanties wordt gebruikt. Denk aan de belastingdienst, overheidsinstanties, gemeenten en dus ook zorgverzekeraars. Zij voldoen met de basisverzekering immers aan een overheidswet. Bij de meeste zorgverzekeraars log je dan ook in met je DigiD. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan aan via de volgende link: https://www.digid.nl/

Inloggen bij Zekur

  • Om in te loggen voor je zorgverzekering ga je naar zekur.nl.
  • Klik rechtsboven in het scherm op ‘Mijn ZEKUR Zorg’.
  • Klik vervolgens op de oranje knop met ‘Inloggen’.
  • Er wordt een nieuw tabblad van DigiD geopend.
  • Het handigste is om in te loggen met alleen gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Vul je DigiD gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord in.
  • Klik op ‘inloggen’.
  • Je wordt doorgestuurd naar je pagina van Zekur.

Andere verzekering?

Via Mijn Zekur zorg kun je al je zorgzaken regelen. Alles omtrent de andere verzekeringen kan via de e-mail worden doorgegeven. Hierbij dien jij je klantnummer, naam, adres, woonplaats door te geven. Uiteraard dien je ook de specifieke wijzigingen door te geven. Kijk op de volgende pagina: https://www.zekur.nl/klantenservice/mailen welk e-mailadres je moet hebben. Kom je er niet uit? Dan kun je ook telefonisch contact opnemen. Zoek het passende telefoonnummer op via https://www.zekur.nl/klantenservice/bellen.