Magister Inloggen

Direct inloggen bij MagisterMagister is in de afgelopen jaren dé elektrische leeromgeving voor veel scholen geworden. Data van leerlingen wordt in dit systeem opgeslagen, evenals bijvoorbeeld het rooster, de behaalde cijfers en het huiswerk dat gedaan moet worden.

Magister inloggen leerlingen

Voor leerlingen biedt Magister veel mogelijkheden. Zo is het in dit systeem mogelijk om van alles in te zien en om in contact te komen met leraren. Hoe je precies bij Magister als leerling in kunt loggen, hangt van de situatie af. Bij veel scholen is dit via de schoolwebsite mogelijk, maar je kunt het ook via de website van Magister zelf doen:

  • Stap 1: ga naar de website magister.nl toe.
  • Stap 2: klik rechtsboven op de blauwe button ‘Inloggen’.
  • Stap 3: vul de naam van je school in en selecteer de school.
  • Stap 4: vul nu je gebruikersnaam in. Deze gebruikersnaam heb je ooit van je school ontvangen.
  • Stap 5: vul nu je wachtwoord in en je bent ingelogd.

Magister inloggen ouder

Ook als ouder is het mogelijk om bij Magister in te loggen. Als ouder heb je hiervoor gegevens nodig die aan het begin van de schoolloopbaan gedeeld worden. Mocht je deze gegevens onverhoopt kwijtgeraakt zijn, kun je deze opvragen bij de school van je kind. De manier van inloggen staat ook bij die gegevens vermeld.

Voor een ouder biedt Magister veel mogelijkheden. Zo kun je makkelijk AVG gerelateerde zaken voor je kind regelen, krijg je inzicht in de resultaten, kun je je inschrijven voor een ouderavond en kun je je kinderen helpen met huiswerk en toetsen.