Youtube Inloggen

Direct inloggen bij Youtube

Klik rechtsboven op inloggen

YouTube

Heeft u een Youtube-account en wilt u graag inloggen om filmpjes te bekijken? Hier zal worden uitgelegd hoe u eenvoudig in kunt loggen. Youtube is een website waar u filmpjes van anderen kunt bekijken. U kunt echter ook zelf filmpjes publiceren op de website. Er zijn ontzettend veel verschillende filmpjes te vinden op Youtube die door allerlei mensen en bedrijven worden geplaatst.

YouTube instellen

Als u in wilt loggen bij Youtube dan moet u eerst naar de website van YouTube gaan. Eenmaal aangekomen op deze website dient u te klikken op de blauwe knop rechtsboven in beeld met daarin de tekst ‘Inloggen’. U zult nu een inlogscherm van Google te zien krijgen. U kunt namelijk bij Youtube inloggen met uw Google-account. Om in te loggen vult u uw e-mailadres in en klikt u daarna op de knop ‘volgende’ om de volgende stappen te doorlopen. Wanneer u nog geen account heeft kunt u klikken op de knop ‘Account maken’ onder het inlogscherm. U zult nu naar een scherm worden geleid waar u een Google-account kunt aanmaken. Vul alle gevraagde gegevens in en klik op de knop ‘Volgende stap’.

Benodigde gegevens

U heeft een Google-account nodig om in te kunnen loggen bij Youtube. Voor het inloggen bij uw Google-account heeft u uw e-mailadres en uw wachtwoord nodig. Wanneer u een nieuw account aan wilt maken dient u meerdere gegevens in te vullen, waaronder uw voor- en achternaam, uw e-mailadres, uw wachtwoord en uw verjaardag. U kunt ervoor kiezen om een bestaand e-mailadres te gebruiken of om een nieuw e-mailadres aan te maken.