Exact Online Inloggen

Direct inloggen bij Exact OnlineExact is in de afgelopen jaren één van de grootste softwarebedrijven van ons land geworden. Het bedrijf omschrijft zichzelf zelfs als de marktleider in business software in de Benelux. Binnen het huidige aanbod van software is een belangrijke rol weggelegd voor Exact Online; dit is een online boekhoudprogramma voor ondernemers.

Start Exact Online inloggen

Voordat je bij Exact Online in kunt loggen, moet je uiteraard eerst een abonnement afsluiten. Hierbij heb je de keuze uit meerdere abonnementen, waaronder het een Exact pakket voor boekhouden en voor accountancy. Ongeacht voor welk pakket je uiteindelijk kiest, is het inlogproces hetzelfde.

  • Stap 1: ga naar de website exact.com/nl/login.
  • Stap 2: je ziet nu meerdere blokken, waaronder het blok ‘Exact Online’. Klik in dat blok op de blauwe tekst ‘Inloggen’.
  • Stap 3: je kunt nu je gebruikersnaam van Start Exact Online invullen en op ‘Next’ klikken.
  • Stap 4: vul nu het bijbehorende wachtwoord in en log in bij Exact Online.

Exact Online inloggen student

Exact Online is niet alleen voor ondernemers interessant, maar ook voor studenten. In meerdere opleidingen wordt inmiddels gebruik gemaakt van één van de 4 studentenpakketten van Exact. Om bij Exact Online in te loggen, moet je naar de website https://www.exact.com/nl/partners/onderwijs gaan. Vervolgens kun je op de blauwe tekst ‘of activeer je registratiecode’ klikken. De registratiecode die je van je school hebt ontvangen, kun je vervolgens invullen. Doorloop de stappen daarna en gebruik vervolgens Exact Online als student. Je kunt dus niet inloggen zonder dat je school klant bij Exact is geworden.