Mijn Transavia

Direct inloggen bij Mijn Transavia

Mijn Transavia inloggen

Transavia is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij. De maatschappij zet zoveel mogelijk in op lage kosten luchtvaart. Daarnaast is het ook een chartermaatschappij. Dit zijn vluchten die volgens een vaste dienstregeling gevolgen worden, maar in opdracht één of meerdere klanten. Bijvoorbeeld als een groep samen wil reizen. Transavia maakt deel uit van de Air France-KLM-groep. De thuishavens van de maatschappij zijn Schiphol, Rotterdam, Eindhoven en München.

Je boeking beheren via Mijn Transavia

Na het boeken van je vlucht kun je deze gemakkelijk beheren via Mijn Transavia. Hier kun je eventueel nog ruimbagage en andere bijzondere bagage boeken, een stoel reserveren, je ticket omboeken en medische services aanmelden. Ook kun jij je vlucht van tevoren online inchecken.

Geen account bij Transavia

Op de nieuwe website van Transavia kun je alleen nog maar inloggen met je boekingsgegevens. Dit betekent dat je niet meer inlogt met een account en ook geen overzicht van je boekingen kunt aanvragen. Je boekingsnummer is namelijk gekoppeld aan de betreffende boeking. Het advies is daarom ook om de pdf-documenten of bevestigingsmails van je boekingen te bewaren. Op die manier kun je ze altijd terugvinden.

Het boekingsnummer

Na het boeken van een vlucht bij Transavia, krijg je een boekingsnummer. Deze bestaat bij Transavia altijd uit een combinatie van 6 cijfers en letters, Bijvoorbeeld R9W6XT. Dit boekingsnummer is gekoppeld aan de boeking en is het bewijs dat je een vlucht bij Transavia hebt geboekt. Hiermee kun je informatie opvragen over de vlucht of extra services bijboeken. Het boekingsnummer kun je op de volgende manier hebben ontvangen:

 • Boeking gedaan via Transavia? Dan is het boekingsnummer terug te vinden op je e-ticket. Deze ontvang je per e-mail, na het maken van je boeking.
 • Niet rechtstreeks bij Transavia en bij een andere website of aanbieder geboekt? Dan ontvang je het boekingsnummer bij je reisbescheiden van de betreffende aanbieder. Soms wordt het boekingsnummer ook wel het reserveringsnummer genoemd. Geen boekingsnummer ontvangen? Neem dan contact op met de reisaanbieder.

Inloggen met je boekingsnummer

Voor het inloggen dien jij je boekingsnummer bij de hand te houden. Hierboven kun je lezen waar jij je boekingsnummer terug kunt vinden. Inloggen doe je als volgt.

 • Ga naar de website: transavia.com.
 • Klik rechtsboven op ‘inloggen’ of scrol naar onderen om vervolgens op de groene knop met ‘Ga naar Mijn Transavia’ te klikken.
 • In het nieuwe scherm dienen een aantal gegevens ingevuld te worden. In het eerste veld vul jij je boekingsnummer in.
 • Vul vervolgens je achternaam in. Hierbij hoef je geen tussenvoegsels in te voeren.
 • Vul in het laatste veld de vertrekdatum in. Deze kun je vinden in je boekingsbevestiging. Deze heb je per e-mail ontvangen.
 • Klik op de roze knop met ‘inloggen’ en je wordt ingelogd in je Mijn Transavia. Hier kun je alle boekingsgegevens inzien en eventueel services bijboeken. Je kunt ook inchecken.

Online inchecken Transavia

Vaak is het handig om thuis alvast online in te checken. Dan hoeft dit op het vliegveld niet meer gedaan te worden. Voor de meeste vluchten kun je vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek inchecken. Inchecken doe je als volgt:

 • Ga naar de website: transavia.com.
 • Scrol naar onderen om vervolgens op de blauwe knop (rechts) met ‘Nu online inchecken’ te klikken.
 • In het scherm dat verschijnt dienen een aantal gegevens ingevuld te worden. In het eerste veld vul jij je boekingsnummer in. Hoe jij je boekingsnummer kunt vinden hebben we beschreven in de alinea ‘het boekingsnummer’.
 • Vul vervolgens je achternaam in. Hierbij hoeven geen tussenvoegsels ingevoerd te worden.
 • Vul in het laatste veld de vertrekdatum in. Deze kun je vinden in je boekingsbevestiging. Deze heb je per e-mail ontvangen.
 • Klik op de roze knop met ‘inloggen’ en je wordt ingelogd in je Mijn Transavia. Hier kun je alle boekingsgegevens inzien en eventueel services bijboeken.