KPN webmail inloggen

Direct inloggen bij KPN webmail

KPN webmail login

Heeft u een KPN account en wilt u direct inloggen bij uw KPN webmail? Wij helpen u met een aantal praktische tips graag verder. Met KPN webmail heeft u overal toegang tot uw e-mail. U heeft hier alleen een goede internetverbinding voor nodig en een mobiele telefoon, laptop of computer.

KPN instellen

Voor het inloggen bij KPN webmail dient u naar de website te gaan van KPN (zie bovenstaand). Vervolgens klikt u op de knop ‘Webmail’, waarna u het inlogscherm te zien krijgt. U kunt nu uw e-mailadres en uw wachtwoord invullen. Voor het instellen van KPN webmail op uw telefoon opent u uw e-mail en klikt vervolgens op ‘account toevoegen’. Hierna vult u uw e-mailadres en uw wachtwoord in en kiest u voor handmatig instellen. U kiest nu voor een POP-account of een IMAP-account, waarna u de benodigde gegevens invult. Het e-mailaccount is nu ingesteld en u zult vanaf nu e-mail ontvangen op uw telefoon.

Webmail KPN gegevens

Om KPN in te stellen op uw mobiele telefoon, computer, laptop of een andere device heeft u allereerst enkele gegevens nodig. Voor het instellen op uw computer heeft u alleen uw e-mailadres en uw wachtwoord nodig. Voor het instellen op uw telefoon heeft u de volgende gegevens nodig.

IMAP gegevens van KPN Webmail

Inkomende server
imap.kpnmail.nl
Beveiligingstype SSL
Poort 993
Gebruikersnaam: Uw KPN-emailadres
Wachtwoord: Uw KPN-wachtwoord

Uitgaande server
smtp.kpnmail.nl
Beveiligingstype TLS
Poort 587
Gebruikersnaam: Uw KPN-emailadres
Wachtwoord: Uw KPN-wachtwoord

POP3 gegevens van KPN webmail

Inkomende server
pop.kpnmail.nl
Poort 995
Beveiligingstype SSL
Gebruikersnaam: Uw KPN-emailadres
Wachtwoord: Uw KPN-wachtwoord

Uitgaande server
smtp.kpnmail.nl
Beveiligingstype TLS
Poort 587
Gebruikersnaam: Uw KPN-emailadres
Wachtwoord: Uw KPN-wachtwoord

KPN Webmail inloggen. Met KPN Webmail kun je jouw e-mail op het internet lezen en versturen zonder een e-mailprogramma. Dat kan met elke pc of Mac met een internetverbinding en natuurlijk ook via je tablet. Wil je gemakkelijk en veilig op je webmail KPN inloggen? Scrol dan snel naar beneden.

Over KPN Webmail

KPN (voluit Koninklijke PTT Nederland N.V.) is het voormalige staatsbedrijf dat verantwoordelijk was voor telecommunicatie. In het verleden was KPN samen met het postbedrijf en heette het Staatbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie (afgekort PTT). Tegenwoordig is KPN een betrouwbare leverancier van alles-in-1-diensten (interactieve tv, internet, vast en mobiel bellen).

Hoe werkt KPN Webmail?

Inloggen op KPN Webmail is heel eenvoudig. Via de link onder aan deze pagina klik je door naar de inlogpagina van KPN Webmail. Daar vul je je gebruikersnaam of e-mailadres in en je wachtwoord. Er zijn ook opties om een nieuw wachtwoord aan te vragen, je e-mailadres te veranderen of naar de veelgestelde vragen over e-mail te gaan. Als je eenmaal bent ingelogd, opent het online e-mailprogramma van KPN en kun je via webmail e-mails ontvangen en versturen.

Inloggen KPN Webmail

Via de onderstaande link sturen we je direct door naar het inlogscherm van KPN Webmail over een beveiligde verbinding.