Mijn Toeslagen Inloggen

Direct inloggen bij Mijn Toeslagen

Mijn Toeslagen

Heeft u een Mijn Toeslagen account en wilt u toegang tot uw account? Wij helpen u verder. Via Mijn Toeslagen kunt u snel en eenvoudig uw toeslag of uw toeslagen bekijken. U kunt via Mijn Toeslagen ook een aanvraag doen voor een toeslag en u kunt hier ook de specificaties bekijken. Wijzigingen zoals een adreswijziging of een wijziging in de huurprijs kun u ook via dit account doorgeven.

Mijn Toeslagen instellen

Om in te loggen gaat u naar de website van de Belastingdienst. Op de website van de Belastingdienst is bovenaan de pagina een blauwe balk te zien met aan de rechterkant een knop met de tekst ‘Inloggen’. Wanneer u op deze knop klikt kunt u kiezen uit verschillende opties. U dient te klikken op de knop Mijn Toeslagen waarna u terecht komt bij het juiste scherm. Klik vervolgens op de knop ‘Inloggen’ en klik daarna op ‘Inloggen met DigiD’. Hier vult u uw DigiD gebruikersnaam in, evenals het bijbehorende wachtwoord. Als u nog geen DigiD heeft moet u klikken op de knop ‘Nog geen DigiD? Vraag uw DigiD aan’.

Mijn Toeslagen Login

Om in te kunnen loggen bij uw DigiD heeft u uw DigiD-gebruikersnaam en uw DigiD-wachtwoord nodig. Wanneer u nog geen DigiD heeft dan dient u dit eerst aan te maken. Voor het aanmaken van uw DigiD heeft u uw burgerservicenummer nodig en overige persoonsgegevens. U dient meerdere stappen te doorlopen waarna u klaar zult zijn met het aanvragen van uw DigiD. Pas wanneer uw DigiD is aangemaakt zult u in kunnen loggen bij Mijn Toeslagen en zult u een aanvraag kunnen doen voor een toeslag.