ABP Inloggen

Direct inloggen bij ABPStichting Pensioenfonds ABP is het pensioenfonds voor zowel het onderwijs als de overheid. Als je in het onderwijs- of voor de overheid werkt, bouw je bij dit fonds pensioen op. Niet geheel verrassend is dit het grootste pensioenfonds van ons land; meer dan 2,5 miljoen mensen bouwen bij ABP hun pensioen op.

MijnABP inloggen

Wil je inzicht in je pensioen krijgen? Of wil je eerder met pensioen gaan? Dit zijn twee zaken waarvoor je MijnABP account uitkomst biedt. In je account kun je je pensioen inzien, je pensioenbedrag bekijken en berekenen of je eerder met pensioen kunt.

Om bij MijnABP in te loggen, heb je alleen je DigiD nodig:

  • Stap 1: ga naar de website abp.nl.
  • Stap 2: klik rechtsboven op de button ‘MijnABP’.
  • Stap 3: klik nu op ‘Log hier in met DigiD’.
  • Stap 4: vul je DigiD gegevens in en klik op aanmelden.
  • Stap 5: je komt nu in je MijnABP account terecht, waarin je je pensioen in kunt zien.

ABP pensioen inloggen

Om bij ABP in te kunnen loggen, heb je dus je DigiD nodig. Maar, het is uiteraard ook noodzakelijk dat je in het onderwijs of voor de overheid werkzaam bent. Alleen als dat het geval is, is ABP jouw pensioenfonds.

Met je MijnABP account kun je in ieder geval veel kanten op. Je kunt je gegevens inzien, je gegevens aanpassen en inzicht krijgen in bijvoorbeeld loonheffing en loonheffingskorting. Ook kun je berekeningen maken om eventueel eerder te stoppen met werken.