ABP Inloggen

Direct inloggen bij ABP

Stichting Pensioenfonds ABP is het pensioenfonds voor zowel het onderwijs als de overheid. Als u in het onderwijs- of voor de overheid werkt, bouwt u bij dit fonds pensioen op. Niet geheel verrassend is dit het grootste pensioenfonds van ons land; meer dan 2,5 miljoen mensen bouwen bij ABP hun pensioen op.

ABP Inloggen

MijnABP inloggen

Wilt u inzicht in uw pensioen krijgen? Of wilt u eerder met pensioen gaan? Dit zijn twee zaken waarvoor u MijnABP account uitkomst biedt. In uw account kunt u pensioen inzien, uw pensioenbedrag bekijken en Om bij MijnABP in te loggen, hebt u alleen uw DigiD nodig:

  • Stap 1: ga naar de website abp.nl.
  • Stap 2: klik rechtsboven op de button ‘MijnABP’.
  • Stap 3: klik nu op ‘Log hier in met DigiD’ of ‘eIDAS’.
  • Stap 4: vul uw DigiD gegevens in en klik op aanmelden.
  • Stap 5: u komt nu in MijnABP account terecht, waarin u uw pensioen kunt inzien.

ABP pensioen inloggen

Om bij ABP in te kunnen loggen, hebt u dus uw DigiD nodig. Maar, het is uiteraard ook noodzakelijk dat u in het onderwijs of voor de overheid werkzaam bent. Alleen als dat het geval is, is ABP uw pensioenfonds. Met uw MijnABP account kunt u in ieder geval veel kanten op. U kunt uw gegevens inzien, uw gegevens aanpassen en inzicht krijgen in bijvoorbeeld loonheffing en loonheffingskorting. Ook kun uw berekeningen maken om eventueel eerder te stoppen met werken.