ROC Plaza

Direct inloggen bij ROC Plaza

ROC Plaza

ROC Plaza is onderdeel van ROC van Twente. Dit is een regionaal opleidingscentrum, gelegen in de regio Twente. Het is een school voor middelbaar beroepsonderwijs en biedt educatie voor volwassenen. Er zitten vijf leslocaties in Hengelo, Enschede, Almelo en 30 kleinere vestigingen over heel Twente.

Wat is ROC Plaza?

ROC Plaza is het internet portaal van ROC van Twente. Dit portaal is speciaal bedoeld voor medewerkers en studenten van het opleidingscentrum. Zij kunnen inloggen door middel van hun gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord. Vervolgens kunnen zij alle zaken rond hun opleiding inzien, informatie inzien en gebruik maken van hun persoonlijke ROC e-mailadres. Het is het centrum van het ROC.2013-2014 is de laatste versie beschikbaar gekomen; Plaza 2.0.

Inloggen Plaza 2.0.

  • Inloggen kan via de website van ROC Plaza: rocvantwente.nl.
  • Scrol naar onderen en klik daar (in het middelste rijtje) op ‘Plaza 2.0.’
  • Er verschijnt een nieuw tabblad. Dit is de inlogpagina.
  • Vul in de velden je gebruikersnaam en bijbehorend wachtwoord in. Deze heb je ontvangen nadat jij je hebt aangemeld voor een opleiding.

Wachtwoord vergeten?

Er zijn diverse manieren om een nieuw wachtwoord op te vragen.

  • Studenten kunnen contact opnemen met het Studenten Servicepunt ICT.
  • Medewerkers kunnen contact opnemen met de ServiceDesk ICT.
  • Daarnaast kun je altijd gebruikmaken van de ‘wachtwoord-vergeten functie’. Hiervoor dien je naar de inlogpagina te gaan. Klik onder de invulvelden op het linkje ‘Ik ben mijn wachtwoord vergeten’. Vul vervolgens je gegevens in (waaronder inlognaam) om je wachtwoord aan te passen. Hierbij is het wel belangrijk dat je eerder een alternatief e-mailadres hebt ingevoerd. Lukt het niet? Neem dan alsnog contact op met de ServiceDesk.

Wachtwoord wijzigen

Je wachtwoord aanpassen? Ga dan naar de inlogpagina en klik in de rechterkolom op ‘ik wil mijn wachtwoord aanpassen’. Hiervoor zal je eerst in moeten loggen met je huidige gegevens.