Mijn Vodafone Inloggen

Direct inloggen bij Mijn Vodafone

Mijn Vodafone

Heeft u een Mijn Vodafone account en wilt u inloggen bij Mijn Vodafone? U leest hier hoe dit werkt. U kunt bij Mijn Vodafone terecht voor het bekijken van uw facturen, uw verbruik of uw abonnement. Naast het bekijken van deze gegevens kunt u Mijn Vodafone ook gebruiken voor het aanpassen van uw persoonlijke gegevens of uw inloggegevens.

Mijn Vodafone instellen

Als u in wilt loggen dan dient u naar de website van Vodafone te gaan. Rechtsboven in de hoek van de pagina staat de knop ‘My Vodafone’. U krijgt nu het inlogscherm te zien waar u uw e-mailadres en uw wachtwoord in dient te vullen. Vervolgens klikt u op de knop ‘Inloggen’. Wanneer u nog geen account heeft staat er onder de knop de tekst ‘In een paar stappen maak je er een’. Als u hier op klikt zult u verwezen worden naar de pagina waar u een nieuw account aan kunt maken. Uiteraard dient u hiervoor een klant te zijn bij Vodafone.

My Vodafone login

Voor het inloggen bij Mijn Vodafone heeft u uw e-mailadres en uw wachtwoord nodig. Wanneer u zich wilt registeren, bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe klant bent, dan heeft u vele verschillende gegevens nodig. De eerste stap die u onderneemt is het invullen van uw telefoonnummer. Vervolgens wordt er een SMS verstuurd naar uw telefoon met daarin een code. Deze code dient u in te vullen om verder te gaan met het maken van een account. In de verdere stappen vult u de overige gegevens in waarna uw account gereed is voor gebruik.