Mijn Ziggo Inloggen

Direct inloggen bij Mijn Ziggo

Mijn Ziggo

Bent u klant bij Ziggo en wilt u gebruik maken van het Mijn Ziggo account? Dankzij een aantal stappen bent u ingelogd. In dit artikel leest u hoe. Wanneer u klant bent bij Ziggo dan is het mogelijk om een Mijn Ziggo account aan te maken. U heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot dit account. U kunt uw klant- en abonnementsgegevens bekijken en beheren, bijvoorbeeld door het bekijken van uw facturen, producten of klantgegevens. U kunt heel gemakkelijk via uw computer of laptop inloggen bij Mijn Ziggo.

Mijn Ziggo instellen

Voor het inloggen bij Mijn Ziggo dient u allereerst naar de website van Ziggo te gaan. Vervolgens ziet u rechtsboven in de hoek van pagina de knop ‘Mijn Ziggo’. Wanneer u hier op klikt heeft u de keuze uit verschillende opties. Als u wilt inloggen klikt u op de knop ‘inloggen’. U kunt nu uw gebruikersnaam en uw wachtwoord in het daarvoor bestemde veld invullen, waarna u na het succesvol invullen van de juiste gegevens automatisch verwezen zult worden naar uw Mijn Ziggo account. Wanneer u nog geen account heeft kunt u er een aanmaken door te klikken op de knop ‘registreren’. Dit is alleen mogelijk als u klant bent bij Ziggo.

Mijn Ziggo Login

Om in te kunnen loggen bij Mijn Ziggo heeft u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord nodig. Wanneer u zich wilt registeren, bijvoorbeeld wanneer u nog niet eerder een account heeft aangemaakt, dan dient u diverse persoonsgegevens in te vullen, alsook gegevens die te maken hebben met uw Ziggo-abonnement. U moet namelijk uw klantnummer invullen, uw postcode, uw huisnummer en uw huisnummertoevoeging. Na het invullen van deze gegevens klikt u op de knop ‘Volgende’. Vervolgens dient u uw inloggegevens te bevestigen en zal uw account klaar zijn voor gebruik.