Ziggo webmail inloggen

Direct inloggen bij uw Ziggo webmail? Daarvoor kunt u de button hierboven gebruik. Deze link is gekoppeld aan de actuele inlogpagina van Ziggo Webmail. Wij verwijzen u direct door naar de officiële website van Ziggo. Het is niet altijd even makkelijk om de juiste inlog van Ziggo Webmail te vinden. Omdat de url’s nog wel eens wijzigen (zoals bijvoorbeeld gebeurd is bij UPC Webmail) is het handig dat wij altijd een actueel aanbod aanbieden.

Direct inloggen bij Ziggo Webmail

Inloggen ziggo webmail

Ziggo is een toonaangevende provider van telefonie, televisie en internet in Nederland. Naast deze diensten biedt het bedrijf ook Ziggo Mail aan, een handige webmaildienst die standaard bij een abonnement komt. In dit artikel leggen we uit hoe u succesvol kunt inloggen op Ziggo Mail en hoe u de vele functies kunt gebruiken.

Ziggo mail

Ziggo Mail is een online omgeving waar u e-mails kunt verzenden, ontvangen en beheren. Deze dienst is niet alleen toegankelijk vanuit huis, maar ook onderweg. U kunt dus altijd en overal bij uw e-mails, agenda, sociale media, foto’s en bestanden.

De voordelen van ziggo mail
De voordelen van Ziggo Mail zijn talrijk. U krijgt bijvoorbeeld 5 GB online opslagruimte voor uw e-mails en 10 GB voor uw bestanden. Dat is een aanzienlijke hoeveelheid ruimte voor uw mail en bestanden. Bovendien kunt u tot zes e-mailadressen instellen, wat handig is als u voor elk gezinslid een apart e-mailaccount wilt aanmaken.

Toegang tot ziggo mail
Het bereiken van Ziggo Mail is eenvoudig. Als u een internetabonnement van Ziggo heeft, kunt u direct toegang krijgen tot Ziggo Mail. U kunt inloggen op Ziggo Mail vanaf uw pc, tablet of smartphone via mail.ziggo.nl. U logt gewoon in met uw bestaande e-mailadres en wachtwoord.

Inloggen op ziggo mail

Het inloggen op Ziggo Mail is een eenvoudig proces. Volg deze stappen om succesvol in te loggen:

 1. Ga naar de inlogpagina van Ziggo Mail via deze link: https://mail.ziggo.nl
 2. Vul uw e-mailadres in
 3. Vul uw wachtwoord in
 4. Klik op ‘Aanmelden’

Problemen met inloggen

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op Ziggo Mail, zijn er verschillende dingen die u kunt doen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen via Mijn Ziggo.

Als u geen internetverbinding heeft, kunt u Ziggo Mail niet gebruiken. In dit geval kunt u oplossingen vinden voor het snel weer online zijn in het gedeelte Wifi en internet Hulp & advies van Ziggo.

Het wijzigen van uw ziggo mail wachtwoord

Als u uw wachtwoord voor Ziggo Mail wilt wijzigen, kunt u dit doen via Mijn Ziggo inloggen. U moet inloggen op uw Mijn Ziggo account en vervolgens de stappen volgen om een nieuw wachtwoord in te stellen voor uw Ziggo Mail.

Gebruik van ziggo mail

Zodra u bent ingelogd op Ziggo Mail, heeft u toegang tot uw e-mail, agenda en adresboek. U kunt ook uw social media-accounts toevoegen aan uw overzicht via Instellingen.

E-mail
In het gedeelte E-mail van Ziggo Mail kunt u e-mails verzenden, ontvangen en beheren. U kunt ook één of meerdere afzenders blokkeren als u veel ongewenste berichten ontvangt. Daarnaast kunt u zich gemakkelijk afmelden van verzendlijsten waarop u niet meer wilt staan.

Agenda en adresboek
Met Ziggo Mail heeft u altijd en overal toegang tot uw online agenda en adresboek, zelfs vanaf uw smartphone of tablet. Dit is uiteraard altijd op een veilige manier.

Opslag van bestanden
In Ziggo Mail kunt u ook bestanden opslaan via het gedeelte Bestanden. Dit is handig omdat u ze dan altijd online kunt terugvinden. U bent de enige die deze bestanden kan zien, tenzij u ervoor kiest om ze te delen met anderen.

Extra beveiliging voor ziggo mail

Ziggo biedt extra beveiligingsmaatregelen om uw e-mailaccount te beschermen tegen internetcriminelen. Een daarvan is de authenticatie in twee stappen. U kunt dit eenvoudig inschakelen in Ziggo Mail.

Waarschuwing bij verdachte links
Mocht u een vreemd e-mailbericht ontvangen met een verdachte link, wees dan voorzichtig. Phishing-e-mails kunnen u ertoe verleiden om op dergelijke links te klikken. Gelukkig geeft Ziggo Mail u eerst een waarschuwing!

Ongewenste e-mails

Als u veel berichten ontvangt waar u niet op zit te wachten, kunt u zelf één of meerdere afzenders blokkeren. Dit kan in Ziggo Mail.

Ziggo mail op verschillende apparaten

U kunt Ziggo Mail instellen op verschillende apparaten, waaronder uw smartphone, tablet en computer. Zo is uw mailbox altijd bijgewerkt en ziet u op al uw apparaten uw verzonden en ontvangen e-mails.

Ziggo Mail op Android
Als u een Android-apparaat gebruikt, kunt u Ziggo Mail instellen door naar Instellingen te gaan en vervolgens voor Android versie te kiezen. Daarna kunt u uw e-mailadres van Ziggo instellen op uw smartphone of tablet.

Ziggo Mail op iPhone of iPad
Als u een iPhone of iPad gebruikt, kunt u Ziggo Mail instellen door naar de instellingen van de telefoon te gaan en vervolgens te kiezen voor e-mail, contacten en agenda’s. Daarna kunt u een nieuw account toevoegen en de instructies volgen om Ziggo Mail in te stellen.

Ziggo mail instellen

Er zijn twee manieren om Ziggo Mail in te stellen: IMAP en POP3. IMAP laat uw berichten op de server staan en maakt ze toegankelijk vanaf meerdere apparaten. POP3 daarentegen haalt de mails van de server af, waardoor ze niet meer vanaf andere apparaten toegankelijk zijn.

Ziggo mail IMAP instellen
De inkomende IMAP-server van Ziggo is imap.ziggo.nl. De serverpoort is 993, het type versleuteling is TLS/SSL, en uw gebruikersnaam is uw volledige e-mailadres (inclusief @ziggo.nl). Het wachtwoord is het wachtwoord van uw e-mailaccount.

Ziggo mail POP3 instellen
De inkomende POP3-server van Ziggo is pop.ziggo.nl. De serverpoort is 995, verificatie is vereist, en het type versleuteling is TLS/SSL.

Ziggo mail SMTP instellen
De uitgaande server van Ziggo is smtp.ziggo.nl. De serverpoort is 587, het type versleuteling is STARTTLS (indien beschikbaar) of TLS/SSL, en verificatie is vereist. Uw gebruikersnaam is uw volledige e-mailadres (inclusief @ziggo.nl), en het wachtwoord is het wachtwoord van uw e-mailaccount.

Veelgestelde vragen over ziggo mail

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Ziggo Mail:

 1. Wat gebeurt er als ik mijn Ziggo Mail wachtwoord vergeet?
  U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via Mijn Ziggo.
 2. Hoeveel opslagruimte krijg ik met Ziggo Mail?
  Bij Ziggo Mail krijgt u 5 GB online opslagruimte voor uw e-mails en 10 GB voor uw bestanden.
 3. Hoeveel e-mailadressen krijg ik met Ziggo Mail?
  Bij een Ziggo Internet-abonnement krijgt u tot maar liefst 6 e-mailadressen.

Probleemoplossing voor ziggo mail

Als u problemen ondervindt met Ziggo Mail, zijn er verschillende dingen die u kunt doen om deze op te lossen.

Geen internetverbinding
Als u geen internetverbinding heeft, kunt u Ziggo Mail niet gebruiken. In dit geval kunt u oplossingen vinden voor het snel weer online zijn in het gedeelte Wifi en internet Hulp & advies van Ziggo.

Testen met ziggo mail
Als uw internetverbinding werkt, kunt u testen of Ziggo Mail werkt. U kunt ook de instellingen in uw e-mailprogramma controleren om te zien of daar iets niet goed staat.

Inloggen in ziggo mail
Als u problemen heeft met inloggen op Ziggo Mail, kunt u proberen uw wachtwoord te veranderen. Dit kan via Mijn Ziggo.

Beveiliging van ziggo mail

Ziggo biedt extra beveiligingsmaatregelen om uw e-mailaccount te beschermen tegen internetcriminelen. Een daarvan is de authenticatie in twee stappen. U kunt dit eenvoudig inschakelen in Ziggo Mail.

Waarschuwing bij verdachte links

Mocht u een vreemd e-mailbericht ontvangen met een verdachte link, wees dan voorzichtig. Phishing-e-mails kunnen u ertoe verleiden om op dergelijke links te klikken. Gelukkig geeft Ziggo Mail u eerst een waarschuwing!

Ziggo Mail biedt een breed scala aan functies die het beheren van uw e-mails eenvoudig en handig maken. Of u nu thuis bent of onderweg, u kunt altijd bij uw e-mails, agenda, sociale media, foto’s en bestanden. Let echter altijd op de beveiliging van uw account en wees voorzichtig met het klikken op verdachte links. Veel succes met het gebruik van Ziggo Mail!