Tinder inloggen

Direct rechtsboven op deze site inloggen bij Tinder.com

Tinder.com Login

Iedereen heeft weleens van Tinder gehoord. Dagelijks zorgt deze dating app voor maar liefst 26 miljoen matches wereldwijd. Dat is meer dan een miljoen per uur. In de loop der jaren heeft deze dating app voor maar liefst 20 miljard matches gezorgd. Deze app wordt gebruikt in 190 landen over de hele wereld. Ook in Nederland is deze app razend populair. Maar liefst 1,2 miljoen mensen gebruiken deze dating app, allemaal mensen die op zoek zijn naar de ware liefde of gewoon een gezellig avondje uit willen met iemand. Je ziet potentiële kandidaten voorbijkomen op je scherm en door te swipen vind je vanzelf een keer een leuke kandidaat. Dan wordt het tijd om af te spreken en wie weet wat er dan staat te gebeuren.

Gemakkelijk in het gebruik

Tinder staat vooral bekend om haar programma wat gemakkelijk is in het gebruik. Je hebt jezelf snel aangemeld en kunt dan direct aan de slag. De gebruikersvriendelijkheid maakte deze app wereldwijd razendsnel populair. Je kunt ook eenvoudig de zoekcriteria aanpassen waardoor je ook eens een andere koers kunt varen. Bijvoorbeeld als je al een tijdje op zoek bent naar een partner van je eigen leeftijd kun je het ook best een keer proberen in een andere leeftijdscategorie. Of bijvoorbeeld in een andere provincie, waarbij dit vaak weer hele bijzondere matches oplevert. Op deze manier kun je het als gebruiker avontuurlijk maken wat het daten natuurlijk extra spannend maakt.

Tinder swipen

Tinder werkt heel eenvoudig; je loopt door de kandidaten heen en bepaalt of je iemand wilt kiezen of overslaan. Je ziet een foto van iemand en besluit direct of je meer wilt weten van deze persoon of dat je hier niet verder mee wilt. Als de andere persoon jouw foto ook leuk vindt en meer wil weten ontstaat er een match en kan het gesprek digitaal beginnen. Je kunt berichten naar elkaar versturen en als de klik nog groter wordt, een keer afspreken.

Tinder inloggen met Facebook

Een account aanmaken kan op twee manieren; via Facebook en met je telefoonnummer. Als je dit via Facebook wilt doen dan download je eerst de Tinder-app voor iOS en Android. Dit kan via www.tinder.com Vervolgens klik je op de rode button waarop staat ‘inloggen’, kies vervolgens voor ‘inloggen met Facebook’. Volgende stap is dat je jezelf kunt aanmelden op de Facebookaccount van Tinder. Sta hierbij Tinder alle machtigingen toe. Nu kun je aan de slag met swipen! Je hoeft niet bang te zijn dat Tinder gegevens deelt via Facebook.

Tinder inloggen via je telefoonnummer

Ook hiervoor ga je naar de website www.tinder.com en druk je op de rode button ‘aanmelden’. Je kiest vervolgens voor ‘inloggen met telefoonnummer’. Vul hier alle informatie in die nodig is om jezelf aan te melden. Sta Tinder alle machtigingen toe die nodig zijn. Je hebt nu een account en kunt starten met het zoeken van de geschikte kandidaat voor jou.