LinkedIn Inloggen

Direct inloggen bij LinkedIn

LinkedIn

Heeft u een LinkedIn account en wilt u met uw inloggegevens inloggen bij LinkedIn? Wij helpen u graag verder. LinkedIn is een sociaal netwerksite waarop u contact kunt leggen met anderen om zo uw (zakelijke) netwerk te vergroten. U kunt contacten leggen met contacten en met relaties van uw contacten. LinkedIn wordt daarnaast gebruikt voor het vinden van een baan, het vinden van personen of voor het uitbreiden van uw netwerk. Voor zowel werkgevers als werknemers en werkzoekenden is dit een prima manier om contacten te leggen.

LinkedIn instellen

Voor het inloggen dient u naar de website te gaan van LinkedIn. Vervolgens ziet u bovenaan de pagina de mogelijkheid om in te loggen. U kunt hier uw e-mailadres en uw wachtwoord invullen, waarna u verwezen zult worden naar de juiste pagina. Wanneer u nog geen account heeft en dit wel zou willen dan kunt u de gegevens op de beginpagina in de daarvoor bestemde velden invullen. Door het invullen van deze gegevens maakt u een nieuw account aan.

LinkedIn Login

Om in te kunnen loggen bij LinkedIn heeft u uw e-mailadres en uw wachtwoord nodig. Wanneer u zich nog niet eerder heeft geregistreerd dan zult u meerdere gegevens nodig hebben. U moet bijvoorbeeld uw voornaam, uw achternaam en uw e-mailadres invullen. Vervolgens moet u een wachtwoord bedenken dat bestaan uit minimaal 6 tekens. Wanneer u dit heeft ingevuld klikt u op de knop ‘Nu lid worden’. Wanneer u uw profiel in gaat vullen zult u aanvullende gegevens nodig hebben, bijvoorbeeld welke opleidingen u heeft gevolgd of bij welke bedrijven u heeft gewerkt. Je kunt ook LinkedIn App Downloaden, vervolgens hoef je maar één keer in te loggen en kun je aanvinken dat je altijd aangemeld wil zijn bij de app.