Nationale Nederlanden inloggen

Nationale Nederlanden inloggen. Nationale Nederlanden is een verzekeraar die hypotheken, pensioenen en verzekeringen voor miljoenen Nederlanders beheert. Inloggen op de beveiligde omgeving van Nationale Nederlanden doe je via ‘Mijn NN’.

Over Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden Groep is een Nederlandse financiële dienstverlener die bestaat uit NN (Nationale-Nederlanden) en NN Investment Partners. Nationale-Nederlanden omvat ook Nationale-Nederlanden Bank N.V., die bancaire producten (voornamelijk hypotheken en spaarproducten) aanbiedt. Deze bank opereert binnen het depositogarantiestelsel onder zijn eigen bankvergunning.

Hoe werkt Mijn NN?

Inloggen op Nationale Nederlanden is niet moeilijk. Omdat het vaak gaat om privacygevoelige informatie en accounts waarop voor duizenden euro’s aan leningen of beleggingsproducten worden beheerd, is voorzichtigheid wel geboden. Allereerst is het belangrijk dat je altijd controleert dat je op de website van Nationale Nederlanden zit. En niet op een website van oplichters.

Je kunt de officiële website van Nationale Nederlanden herkennen aan de omschrijving ‘Nationale-Nederlanden Nederland B.V.’ in groene letters voor het websiteadres. Ook zie je dat het internetadres begint met ‘https://’, wat duidt op een veilige verbinding, net als het groene slotje aan het begin van de regel.

Het officiële internetadres van Mijn NN.

Inloggen zorgverzekering nationale nederlanden

Wil je data van jouw zorgverzekering van Nationale Nederlanden raadplegen? Dan kun je bij nationale nederlanden inloggen met digid op de loginpagina (zie link hieronder).

Inloggen Nationale Nederlanden

Via de onderstaande link sturen we je direct door naar het inlogscherm van Nationale Nederlanden (Mijn NN) over een beveiligde verbinding.