Mijn SVB Inloggen

Direct inloggen bij Mijn SVB

Mijn SVB

De Sociale Verzekeringsbank wordt ook wel de SVB genoemd. De SVB voert alle volksverzekeringen uit in Nederland. Voorbeelden van deze volksverzekeringen zijn bijvoorbeeld AOW, kinderbijslag en Nabestaandenuitkering. Met Mijn SVB kunt u eenvoudig uw rekeningnummer wijzigen, uw gegevens bekijken of uw gegevens wijzigen. Daarnaast is het mogelijk om via Mijn SVB een aanvraag voor een verzekering in te dienen. U kunt tevens heel gemakkelijk een vraag stellen via Mijn SVB.

Mijn SVB instellen

Om in te kunnen loggen bij Mijn SVB dient u de website van de Sociale Verzekeringsbank te bezoeken. Rechtsboven in beeld zult u een knop zien met de tekst ‘Inloggen met DigiD’. Zodra u hier op heeft geklikt kunt u kiezen uit verschillende opties. Kies voor de optie ‘Inloggen Mijn SVB’ om te terecht te komen bij het inlogscherm. U dient hier uw DigiD gebruikersnaam en uw wachtwoord in te voeren waarna u kunt klikken op de knop ‘Inloggen’. Als u nog geen DigiD gebruikersnaam en wachtwoord heeft dan kunt u dit aanmaken door te klikken op de knop ‘Nog geen DigiD? Vraag uw DigiD aan’.

Benodigde gegevens

U heeft uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in te kunnen loggen bij Mijn SVB. U kunt ervoor kiezen om in te loggen met alleen uw gebruikersnaam of wachtwoord of om in te loggen met een controle via sms. In dat geval dient u naast uw gebruikersnaam en wachtwoord ook een inlogcode in te vullen. Voor het aanvragen van een DigiD dient u meerdere persoonsgegevens in te vullen.