Parro Inloggen

Direct inloggen bij ParroParro omschrijft zichzelf als dé ouderapp om ouders meer bij een klas te betrekken. Naar eigen zeggen helpt deze app om de ouderbetrokkenheid te vergroten. Ook geeft Parro aan dat er met deze app een betere communicatie tussen ouder en leerkracht verkregen wordt. Deze app is door het bedrijf ParnasSys ontwikkeld en biedt voor veel ouders en scholen reeds uitkomst.

Parro inloggen leerkracht

Voor leerkrachten biedt Parro ook een ongekende uitkomst. Met dit systeem kun je namelijk foto’s en updates veilig met ouders delen, kun je ouders absenties door laten geven en kun je makkelijk activiteiten en/of 10-minutengesprekken inplannen.

Om als leerkracht in te loggen, hoef je slechts 4 stappen te doorlopen:

  • Stap 1: ga naar de website https://inloggen.parnassys.net/.
  • Stap 2: vul nu je gebruikersnaam en wachtwoord in. Als je leerkracht bij een school wordt, krijg je deze gegevens van je werkgever aangereikt.
  • Stap 3: klik nu op de rode knop ‘Inloggen’. Je komt nu in een beschermde omgeving terecht, waarin je veilig met ouders kunt communiceren.

Parro Talk inloggen

Voor het inloggen bij Parro kom je voorheen de URL talk.parro.com gebruiken. Het bedrijf ParnasSys heeft er echter voor gekozen om elke login nu te laten verlopen via inloggen.parnassys.net. Mocht je als ouder of als leerkracht in willen loggen, doe je dit dus altijd via bovenstaande link. Een andere optie die je hebt, is om de Parro app op je smartphone te downloaden. Installeer deze app en log vervolgens met je gebruikersnaam en wachtwoord in. Je kunt dan ook via je smartphone gebruik maken van deze ouderapp.